Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Γ. ΤΕΓΑΣ : έκτακτο δημ. συμβούλιο για ΕΦΕΤΕΙΟ

Προς : Το Δήμαρχο της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου. Κοιν: Κο Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου, Κο Πρεβεζάνο Γεώργιο, Κο Μπλάγκα Νικόλαο, Κο Μπαλαμπάνη Δημήτριο, Κο Πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Κο Πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, Κο Πρόεδρο Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου. Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικού τύπο που αφορούν την κατάθεση από την κυβέρνηση στο Συμβούλιο της Επικρατείας προεδρικού διατάγματος που έχει ήδη υπογραφεί από τα συναρμόδια Υπουργεία για την ίδρυση τεσσάρων νέων Εφετείων ήτοι Χαλκίδας, Μυτιλήνης, Ηρακλείου και Αγρινίου, για να ελεγχθεί η νομιμότητα του και κατόπιν να προχωρήσει στην υπογραφή του από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επιπλέον στο συγκεκριμένο αυτό Π.Δ δεν περιλαμβάνει ούτε καν την ίδρυση Διοικητικού Εφετείου στο Μεσολόγγι. Κατόπιν των παραπάνω εξελίξεων ΖΗΤΩ Την έκτακτη σύγκληση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, σήμερα 8 Απριλίου 2010, με την συμμέτοχη όλων των φορέων της πόλεως. Μεσολόγγι, 8-4-2010 Γιάννης Τέγας Δημοτικός Σύμβουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε άμεσες και ακραίες αντιδράσεις

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΔΡΥΣΗς ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΙΓΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΙΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΠΕΜΨΕ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.ΜΕ ΧΡΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ..ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

Αν έμπαιναν στον κόπο να μαζέψουν μερικές υπογραφές δημοτικών συμβούλων θέλωντας ή μη ο Αναγνωστόπουλος θα έκανε συμβούλιο.
Όμως δεν το έκαναν ΓΙΑΤΙ;;;
ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ...
ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....