Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Άρχισαν τα τραπεζώματα

Πρόχειρη και άνευ οργανώσεως διαβούλευση έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στο στέκι <κίτρινο ποδήλατο>, κατάστημα με βιτρίνα σε πολυσύχναστο μέρος του νέου πεζοδρόμου, διαγωνίως της αφετηρίας του αστικού κτελ της πόλης μας και έναντι του γνωστού καταστήματος εστίασης - ταχυφαγείου ΓΟΥΔΥ’Σ. Οι φορείς της πόλης μας άλλοι όρθιοι, άλλοι καθήμενοι και άλλοι οκλαδόν,μετά της υψηλής παρουσίας του σώκειου λοχαγού Π. Κατσούλη, εξέθεσαν απλόχερα τις ακριβοθώρητες θωριές τους στα αδηφάγα βλέμματα των περαστικών αποδεικνύοντας περίτρανα ότι κάθε σοβαρή διαβούλευση απαιτεί και φιλοθεάμον κοινό.

Δεν γνωρίζουμε αναλυτικά τι ειπώθηκε τελικά στην ομήγυρη και αν πάρθηκαν αποφάσεις ύψωσης λαβάρων επανάστασης και αντίστασης στο Ραγκουσιακό Καλλικρατικό έκτρωμα, αλλά μετά βεβαιότητος μπορούμε να πούμε ότι οι σοβαρές διαβουλεύσεις πρέπει να λαμβάνουν χώρα - ειδικότερα όταν κρίνεται το αυτοδιοικητικό μέλλον του Μεσολογγίου - κατόπιν οργάνωσης, ανακοινώσεων και προσκλήσεων, με διασφαλισμένη αθρόα συμμετοχή των δημοτών που θίγονται και φυσικά άνευ ηχηρής παρουσίας ατόμων που έχουν πριμοδοτήσει με τη στάση τους το Αγρινιώτικο κατεστημένο κάνοντας τεμενάδες στον Αγρινιοτοπατριάρχη κ. Σώκο..

Ελεύθερος Σκοπευτής

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re aygotaraxoi eimaste 150000 kai eiste 20000 toympeka re sta lasponera sas kai to nomarxiako ktirio ipame cinemadaki 2010 exoyme!!!

Ανώνυμος είπε...

Για την δύσπεπτη ηλιθιότητά σου ανώνυμε των 8:10 πρέπει η επιστήμη να ασχοληθεί πολύ σοβαρά για την κατασκευή βλακόμετρου. Η δυσπλασία του εγκεφάλου σου μπορεί να αποφέρει αξιόλογο χρηματικό ποσό στους απογόνους σου όταν εκτεθεί σε ειδικό μουσείο.

Χαίρε βλάκα!!!

Μανώλης

Ανώνυμος είπε...

αγρινιωτη εραστη της κατσίκας,οψιμον λεκτικο απαυγασμα του μπε και του ουιι φουλι μ,παιδι της στανης και της κοπρολαγνιας,φανατικε φιλε των αμελετητων τραγου,μπετοχτυπημενε βραχωριτη που καθε φορα που προσπαθεις να βρεις την εξοδο απο την πολη σου ξετυλιγεις τον μιτο της αριαδνης,μπομπ μαρλευ της καπνοριζας,καραπανεικο αγος,μουστακαλη αγροτοκεφτε,θεραπαινιδα του βλαχομπαροκ,ποιμενικον θεσφατο,ωτοπερισευμα διαιτητη ραμου,βλαχαδερο με καλτσοδετες,εν εκσπερματιση φαντασιωνοντας θαλασσα, ΑΝ ΗΣΟΥΝ 150.000 δεν θα παλευες να γινεις 86.000..

Ανώνυμος είπε...

Έχετε ιδέα από Κατσούλη. Τους παίζει στα δαχτυλάκια του όλους αυτούς. Τους έχει όλους για χωνευτικό. Κάτι ήξερε ο Ποντίφικας Νομάρχης που τον προβίβασε σε λοχαγό....

Υπολοχαγός Grouner

Ανώνυμος είπε...

grouner...καλο...τι θυμιθηκες τωρα...αληθεια πόσοι ξερουν τον groyner;

Ανώνυμος είπε...

φίλε ανώνυμε των 11.39 της 30/4/10 μη γίνεσαι ιερόσυλος αναφέροντας έστω και σκωπτικά το όνομα του Μπόμπ Μάρλεϋ για τους ανεγκέφαλους.κατα τα άλλα καλά τα πάς. το κλασσικό ανέκδοτο το ξέρεις; "γιατί οι καμήλες μένουν στην έρημο και οι αγρινιώτες στο
Αγρίνιο; γιατί διάλεξαν πρώτες"

pasiopoloys konstantinos είπε...

Καταρχήν θα ήθελα να σας συγχαρώ για την προσπάθεια σας στο να αναδεικνύετε προβλήματα τις πόλης μας αλλά και να προβάλετε την ίδια την πόλη στο διαδίκτυο.
Με την ιδιότητα μου ως νέος και ενεργός πολίτης αυτής της πόλεως και όχι ως πρόεδρος του εμποροβιομηχανικού συλλόγου της ιεράς πόλεως του Μεσολογγίου ανέλαβα την πρωτοβουλία να καλέσω ατύπως κάποιους φίλους και συνδημότες από διαφόρους χώρους –πολιτικούς- συνδικαλιστές – επιχειρηματίες κλπ για μια φιλική συζήτησι μετά την ανακοίνωση του σχεδίου «Καλλικράτης».
Λόγο ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζω την τελευταία περίοδο και αδυνατώντας να μεταβώ σε κάποιο γραφείο που βρίσκετε σε όροφο , συνεκάλεσα την συζήτηση αυτή στο «κίτρινο ποδήλατο» όπως αναφέρετε ,όπου και αρκετοί φίλοι συμπολίτες μας –ενεργοί πολίτες και ανήσυχοι για τον μέλλον τις πόλεως αποδέχτηκαν την πρόσκληση μου και παρευρέθησαν .
Ουδέποτε προσωπικά προτίμησα τις μυστικές διαβουλεύσεις και από την στιγμή που η συζήτηση ήταν σε φιλικό και μόνο επίπεδο μεταφοράς ανησυχιών εκατέρωθεν για το μέλλον της πόλης που ζούμε δεν βρίσκω κάτι το μεμπτών .
Καλός εσείς από την μεριάς –άλλωστε αυτός είναι ο ρόλος σας-παρατηριτε κρίνεται και μεταφέρετε γεγονότα αλλά καλό θα ήταν να ερευνήσετε πρώτα καλύτερα πριν δημοσιεύσετε το άρθρο σας.
Επίσης η παρουσία 1-2 ατόμων που ασχολούνται με την πολιτική -μάλιστα προερχόμενοι από διαφορετικές πολιτικές παρατάξεις- ανάμεσα σε τόσους άλλους- συνδικαλιστές και εκπροσώπους φορέων κλπ . δεν συνεπάγετε αυτομάτως ότι γίνετε για την διαφήμιση- προβολή των πολιτικών και μόνο .

Φιλικά
Πασιόπουλος Κωνσταντίνος