Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Ο AYTOΧΡΙΖΟΜΕΝΟΣ

         Ενώ όλοι περίμεναν ως λογική πράξη αντίδρασης στο Καλλικρατικό έκτρωμα την παραίτησή του, περιχαρής και αποφορτισμένος από συνειδησιακά βάρη,  φόρεσε μόνος του το δαχτυλίδι ανακοινώνοντας  την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μεσολογγίου, σκορπώντας πανικό στους αντιπάλους του και απελπισία στους συνδημότες μας. 
         'Εχοντας την ισχυρή και σπαρταριστή  εντολή του 64% της εκλογής του  και επενδύοντας στην στήριξη από τους βαριά πάσχοντες, συνταγογραφούμενους και αναξιοπαθούντας της περιοχής Αιτωλικού και Οινιαδών, θεώρησε υποχρέωσή του να στοιχειώσει τα βράδυα μας μέχρι την ημέρα των δημοτικών εκλογών -η οποία ελπίζουμε ότι δεν θα ξαναείναι αποφράδα- όπου Θεού θέλοντος και  Θέμιδος βοηθούσης, ελπίζουμε στην οριστική εξ αυτού απαλλαγή.  
        Εξαιρετικά τα επιτεύγματά του κατά την διάρκεια της θητείας του, σταχυολογούμενα εν περιλήψει : στην μεταφορά του ΚΤΕΛ έναντι του Κήπου των Ηρώων και τον υποβιβασμό του σε πρακτορείο, την απαγόρευση της κυκλοφορίας στους πεζοδρόμους μετά από 3,5 χρόνια θητείας -και αφού απολαύσαμε σούζες, σπινιαρίσματα και διελεύσεις κάθε είδους τροχοφόρου πλήν τρένου -,  την περίεργη κατάρρευση και την αναγκαστική δημιουργία πρόχειρου πάρκινγκ στην παλιά Ηλεκτρική, ανακρούοντας πρύμνα μετά την οδυνηρή απόφαση του ΣτΕ, την υποδειγματική λειτουργία της υπηρεσίας πρασίνου -η οποία μάλλον δεν ήθελε να πάει να δουλέψει στους παιδικούς σταθμούς και γι΄ αυτό δόθηκαν  υπέρογκα ποσά για γκαζόν και πράσινο σε ιδιώτη-, την άριστη λειτουργία του προγράμματος καθαριότητας -με τον διασκορπισμό των σωρευμένων σκουπιδιών ανά τας οδούς και τας ρύμας της πόλης και την ανακύκλωση της ανεπάρκειας σε κάθε δημοτική ενέργεια-.
        Σ' αυτά δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε την υποδειγματική διαχείριση στους παιδικούς σταθμούς και στο δημοτικό Ωδείο, τις απευθείας αναθέσεις, την διόγκωση κάθε δημοτικού χρέους και την υποθήκευση του μέλλοντός μας λόγω του υπερβολικού δανεισμού, τις διαδικασίες κατάσχεσης δημοτικής περιουσίας, τις προσφορές ευμεγέθων αυγοταράχων δια πάσαν χρήσην, τα μαθήματα μελλόντικας, θήρας ποδογύρου και δημοσιογραφικής  προπαγάνδας στο δημαρχιακό μέγαρο, την ενίσχυση του Μεσολογγίου με τον διαμελισμό της επαρχίας του και την οριστική απώλεια του Αγγελοκάστρου, της Μακρυνείας, του Αρακύνθου και της Χάλκειας, την απαξίωση της Ακαδημίας Ελευθερίας και τα προσκόμματα στην εγκατάστασή της, τη  δημιουργία πανεπιστημίου με  έδρα το Αγρίνιο, την διπλή απόπειρα αρπαγής του Εφετείου -όπου ενώ ο Δικηγορικός Σύλλογος έσωζε  τα προσχήματα, ο Γιάννος καταδίκαζε τις ανακοινώσεις-, την ανιδιοτελή υποστήριξή του  στα δίκαια αιτήματα των καταπατητών δημόσιας γης και άλλα πολλά, ων ουκ έστιν αριθμός. 
        Βρισκόμαστε πραγματικά σε δύσκολη θέση διότι δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε το μεγαλείο του ανδρός όπως και το απύθμενο θράσος του. Ελπίζουμε, όπως και η πλειοψηφία των συνδημοτών μας, μέχρι την ημέρα των εκλογών να έχει λειτουργήσει το κράτος και να δραστηριοποιηθεί η Δικαιοσύνη, αλλιώς υποσχόμαστε ότι θα τον χρίσουμε ως δημότες κατάλληλα.
Του  ειδικού συνεργάτη μας.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας ενημερώσει κάποιος το Δήμαρχο ότι δεν μπορούμε να βαφτίζουμε τους χώρους με όποιο τρόπο θέλουμε ή μας βολεύει. Έτσι και η παλιά ηλεκτρική δεν γίνεται πάρκινγκ σε μία νύχτα. Υπάρχουν διαδικασίες, υπάρχει σχέδιο πόλης και συγκεκριμμένη χρήση του χώρου. Μάλλον όλα αυτά αγνούνται.

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ...ΜΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΗΣΤΟΙ!

ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ:
1.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ: ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΤΕΙ ΜΕ 1000 ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Κ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΧΕΙ 600...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΤΕ?
2.ΚΤΕΛ: ΠΟΙΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ? ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ 117000 (150000 ΜΕ ΔΙΑΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ) Η΄ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΕ 11000(19000 ,Ε ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΔΗΜΟ)
ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΤΕΛ

ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΣΟΥΣΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΗΔΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Κ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 44% Τ ΝΟΜΟΥ...ΜΟΝΑΧΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΑΛΥΚΕΣ Κ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΓΩ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ -ΤΟΥΡΛΙΔΑ ΠΑΩ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Κ ΤΡΩΩ ΣΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ...ΜΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΑΤΗΛΗΜΕΝΟΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
Α...Κ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΜΕ ΤΝ ΔΗΚΙΓΟΡΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΛΟΓΓΟ Κ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΛΕΤΕ, ???

Σ.Π.-ΑΓΡΙΝΙΟ G6

Ανώνυμος είπε...

Θέλουμε τον Βλαχογιάννη για Δήμαρχο!!! ο ΣΩΤΗΡΑΣ της πόλης θα μας βγάλει για μια ακόμη φορά από τη δύσκολη θέση.
Ο ανθρωπος που μαζί με τους δραστηριους συνεργάτες του έχει ένα νεο όραμα για τη πόλη μας. Μετά τη λεηλασία του ΡΣΜ, του ΝΟΜ και έχοντας νωπή την εντολή των Αη-Συμιωτών βάζει πλώρη για το Δημαρχιακό Θώκο. Μαζί με τους ειδικούς του συνεργάτες και με τη στήριξη του "Μέλι-Γάλα" βαδίζουμε σε μια νέα εποχή.
υ.γ.: Εσεις που πήγατε βόλτα στο συνεδριο του ΣΥΡΙΖΑ , κατά που κοιτάτε;......

Ανώνυμος είπε...

Διανύοντας τον τελευταίο χρόνο της θητείας μας στη δημοτική αρχή του Μεσολογγίου είμαστε υπερήφανοι, για το αναμφισβήτητο γεγονός, ότι καταφέραμε να δώσουμε λύσεις, σε χρόνια προβλήματα του δήμου και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο.
Ενδεικτικά αναφέρω:
1. Την μεταφορά του ΚΤΕΛ από το κέντρο της πόλης
2. Την απαγόρευση της κυκλοφορίας των ΙΧ στους πεζόδρομους του ιστορικού κέντρου ύστερα από την τοποθέτηση σταθερών και βυθιζόμενων μπαρών
3. Την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας και την πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας
4. Τη δημιουργία μεγάλου πάρκινγκ στο οικόπεδο της παλαιάς Ηλεκτρικής
5. Τις αναπλάσεις σε διάφορα σημεία της πόλης όπως πχ. στην πρώτη καμάρα(περιοχή Μάγερ), οδός Δαμασκηνού (πίσω από τον ΙΝ Αγ. Παντελεήμονα) και αλλού.
6. Την υποδειγματική λειτουργία της Υπηρεσίας Πρασίνου με τον συνεχή ευπρεπισμό όλων των πλατειών και των κοινοχρήστων χώρων της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων
7. Την άριστη λειτουργία της υπηρεσίας Καθαριότητας και την εφαρμογή του προγράμματος Ανακύκλωσης
8. Τις παρεμβάσεις μας στις αθλητικές υποδομές και ιδιαίτερα στο δημοτικό στάδιο.
9. Την σύσταση και λειτουργία του Δημοτικού Ιατρείου στο οποίο χιλιάδες συμπολίτες μας απολαμβάνουν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ενώ τακτικές είναι οι δράσεις προληπτικής ιατρικής.

Πέρα αυτών των λύσεων που προωθήθηκαν για την βελτίωση της καθημερινότητας και οποίες τυγχάνουν της καθολικής αποδοχής από τους πολίτες και τις επισκέπτες του Μεσολογγίου, η δημοτικής μας αρχή εκτός των άλλων:

1. Πέτυχε ο δήμος Μεσολογγίου να είναι ο πρώτος δήμος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που θα εκτελεστεί έργο του ΕΣΠΑ και συγκεκριμένα η ανάπλαση της οδού Αγίου Αθανασίου
2. Ολοκλήρωσε την αποκατάσταση της χωματερής στην Κλείσοβα και την εκεί δημιουργία χώρου πρασίνου
3. Υλοποιεί την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου της πόλης στον Άγιο Θωμά, την Αγριλιά και την περιοχή του Αγίου Δημητρίου
4. Εκπόνησε μια σειρά μελετών για έργα υποδομής στην περιοχή της επέκτασης του σχεδίου πόλης (ύδρευση, αποχέτευση κλπ) που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ
5. Προέβη στις απαραίτητες ενέργειες και οι υπηρεσίες του Δήμου απέκτησαν διαχειριστική επάρκεια για το ΕΣΠΑ
6. Με τις συνεχείς παρεμβάσεις μας λειτούργησε η Μαρίνα Μεσολογγίου, με εντυπωσιακή επιτυχία
7. Έθεσε σε λειτουργία τον ΧΥΤΑ δίνοντας τέλος στο περιβαλλοντικό έγκλημα της Κλείσοβας

Με αυτά τα δεδομένα αποτελεί υποχρέωσή μας - απέναντι στην ισχυρή εντολή του 64% που έχουμε λάβει από του πολίτες του δήμου μας - να συνεχίσουμε τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε την 1η Ιανουαρίου του 2007, για τον επιπρόσθετο λόγο της ειλικρινούς σχέσης αλληλοεκτίμησης και σεβασμού με την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών του Αιτωλικού και των Οινιάδων, από την 25ετή θητεία μου στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.
Επίκεντρο της πολιτικής μας διαδρομής, ήταν, είναι και θα είναι ο άνθρωπος, για εμάς απαράβατη αρχή θα συνεχίσει να αποτελεί το «Πρώτα ο Πολίτης». Μια αρχή που την εφαρμόσαμε κατά γράμμα, αρκεί να τονίσω ότι την τελευταία τριετία δεν υπήρξε αύξηση στα δημοτικά τέλη και στα τιμολόγια ύδρευσης ενώ αντίθετα μειώσαμε τα τιμολόγια για ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας. Επίσης προκειμένου να μην υπάρξει νέα επιβάρυνση των οικονομικών της ΔΕΥΑΜ, η συμμετοχή της τελευταίας ύψους 600.000€ για το έργο της αποχέτευσης του Αγίου Θωμά καλύφτηκε από τον Θησέα. Επίσης από το ίδιο πρόγραμμα διατέθηκαν 300.000€ για καταβολή αποζημιώσεων για επικείμενα σε δικαιούχους της επέκτασης του σχεδίου πόλης.

Ανώνυμος είπε...

malaveta 8.48 alloy to paizeis eponymos

Ανώνυμος είπε...

ax autoi oi mesologgites pws ta lene k pws ta lene...mpravo 7:48

Ανώνυμος είπε...

7.48 το μεγαλο προβλημα του αγρινιου ειναι οτι βλεπει τα πραγματα με εναν ακατανοητο σωβινισμο και εγωκεντρισμο που φτανει σε σημειο να επαιρεται για την καταργηση του κρατους και την εξωφρενικη πριμοδοτηση του Αγρινιου απο ανικανους και ξεφτιλισμενους βουλευτες που το μονο που κοιτανε ειναι να βγουνε και να παρουν ψηφους.ετσι και το αγρινιο το μονο που κοιταει ειναι να διογκωνεται εισ βαρος των υπολοιπων πολεων του νομου..ετσι καυχιεται που εγινε το 45% του νομου γιατι μονο αυτο το ενδιαφερει..απο εκει και περα τι να πεισ μαζι τους για εφετειο ,πανεπιστημιο και κτελ..θα σου κανουν το μαυρο ασπρο με την ιδια σωβινιστικη λογικη.Σκεφτειτε οτι τοσα χρονια ηταν 54.000 και παρουσιαζοντουσαν 100.000 και τα θελανε ολα δικα τους.Τετοια διεκδικηση πρωτευουσας και τρικλοποδια στην πρωτευουσα πολη δεν εχει υπαρξει πουθενα σε αλλη περιοχη της ελλαδος

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΕΤΣΙ ΤΟΥς ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΓΗΣΑΤΕ να κάνετε ανάρτηση και τελικά τη βγάλατε τη μαλ....α σας.
Βρήκατε εύκολη δουλειά για κριτική και τα ζώα που σας υποστηρίζουν χαίρονται. Θα πάρουν όμως την απάντηση σύντομα και θα το βουλώσουν μία και καλή.

Ανώνυμος είπε...

Προς 12:05
Πάντα μιλάω επώνυμα. Και ενδεχομένως επειδή στο σχόλιο του 8:48 γίνεται αναφορά στον Ραδιοφωνικό Σταθμό να θεωρείς ότι εγώ είμαι ο συντάκτης του σχολίου.
Συνειδητά εδώ και μια διετία ότι έχω να πω για τον Ραδιοφωνικό Σταθμό το λέω είτε στις συνεδριάσεις του ΔΣ είτε στη ΓΣ.Όμως αυτό δεν σημάίνει ότι τα μέλη του συλλόγου αλλά και πολίτες της πόλης δεν έχουν άποψη για τα πεπραγμένα του ΔΣ.
Δ.Μ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!!!
ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ!!
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ??
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ 7.48 ΟΚ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ "ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ".
ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΠΡΙΝ ΤΟ 1984 ΥΠΗΡΧΑΝ ΝΟΜΑΡΧΙΕΣ?? ΟΧΙ !! ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΥ...
ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΑΚΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΜΠΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΛΕΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ...
ΟΠΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ - ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 2 ΑΛΛΑ.
ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ....
ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 2-3 ΛΕΩΦΟΡΕΊΑ ΕΚ ΒΡΑΧΩΡΙΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΕΜΑΤΑ ΜΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΜΑΛΗΣ ΤΑ ΤΑΠΕΡΑΚΙΑ......
ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΠΟΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

1.24 και καθε αλλο ζωον που εχει το θρασσος να μιλα και να το παιζει θιγμενος για τον αναγνωστοπουλο υπενθυμιζω οτι πισω εχει φυσικα η αχλαδα την ουρα και αν νομιζετε οτι θα κοιταμε ανικανους ,αγραμματους και κοπανους να διαχειριζονται τις τυχες μας εισαι γελασμενος.

Unknown είπε...

Προς 8:48.

Ό,τι θέλει γράφει ο καθένας. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τις μιλάει για λεηλασία στον ΡΣΜ. Παρακολουθώ τον Ραδιοφωνικό Σταθμό εδώ και τρία χρόνια και μονό λεηλασία δεν μπορώ να το πω. Να πούμε για το καθάρισμα του προγράμματος; Για τις νεανικές εκπομπές; Για τα σχέδια μεταφοράς στον όροφο; Για τις εκδηλώσεις; Που πάτε και χάνετε τη μύτη σας κυρίες και κύριοι;

Λεηλασία στον ΝΟΜ; Οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων είναι βαρβαρότητα; Οι επιτυχίες και τα χρυσά των πιτσιρικάδων είναι ντροπιαστικά για εσάς; Τα καλοκαιρινά μαθήματα και το κτίσμα έξω από το Κλειστό είναι αίσχος;

Δεν συμφωνώ απολύτως το "Για Δήμαρχος", μιας και καλό θα η απόφαση αυτή να ήταν πρώτα πολιτική επιλογή και έπειτα επιλογή βάσει πεπραγμένων Ωστόσο, τι έχει να αντιπαραβάλει ο κύριος Αναγνωστόπουλος (η ο κύριος Πρεβεζάνος νωρίτερα);

Ανώνυμος είπε...

αυτον εχουμες δημαρχο εμεισ τον ανεχτηκαμε εμεισ τον κανουμε τοσο θρασσυ...τετοια καταντια για το μεσολογγι δεν την περιμενε κανεις.ντροπη σε ολους μας