Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Εκδίκαση προσφυγής για το Παλιό Νοσοκομείο

Ο Ρίγκο Τζον, ο δημοτικός πιστολέρο ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά ενώπιον της επιτροπής του άρθρου 152 του Δημοτικού Κώδικα και στην διάρκεια της εκδίκασης των προσφυγών του Δήμου Μεσολογγίου κατά των αποφάσεων του περιφερειάρχη για το Παλιό Νοσοκομείο, το πρωί της Δευτέρας, αντιμέτωπος με τους πολίτες οι οποίοι είχαν προσφύγει κατά της σύστασης νομικού προσώπου εκ μέρους του Δήμου, ο γενειοφόρος καουμπόϋ σε έντονη αντιπαράθεση του με τον διοικητή του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Μεσολογγίου (ο οποίος παρέστη με τον εκ Ναυπάκτου δικηγόρο του) με το γνωστό μαγκιώρικο και απειλητικό ύφος του δήλωσε προκλητικά ότι ''την επόμενη μέρα της εκδικάσεως ( χτες Τρίτη δηλαδή) θα μπεί με το έτσι θέλω στο Παλιό Νοσοκομείο και θα ξεκινήσει εργασίες (τι εργασίες ένας θεός το ξέρει) και αν τολμάει ο διοικητής να τον στείλει στον εισαγγελέα’’.

Για μια ακόμη φορά ο ''αυτοχριζόμενος'' φαίνεται ότι γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του διαδικασίες, δεοντολογία, αποφάσεις, θεσμούς και νόμους και ότι μπροστά στο μεγαλείο της προσωπικότητας του η νομιμότητα πάει περίπατο και όλοι οι άλλοι φαντάζουν νάνοι. Ο διοικητής του Νοσοκομείου φέρεται να ήταν εξοργισμένος κατά του Δημάρχου, αφενός για την κατάληψη του Παλιού Νοσοκομείου, αφετέρου για την κατάρτιση σύμβασης χωρίς δεύτερο συμβαλλόμενο όπως ο νόμος απαιτεί. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις και την απόφαση της επιτροπής σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παλιού Νοσοκομείου, η οποία κατά πληροφορίες μας θα είναι κόλαφος και θα δώσει ένα ακόμη σκληρό μάθημα (μετά τις αρνητικές αποφάσεις Περιφερειάρχη και Ραγκούση) στον θρασύτατο δημοτικό μας άρχοντα.

Ελεύθερος Σκοπευτής

σσ. IeraPolis : Να συμπληρώσουμε εμείς ότι κάθε προγραμματική δημοτική σύμβαση απαιτεί συγκεκριμμένα στοιχεία, ήτοι : αντισυμβαλλόμενο, χρονολογία, υπογραφές κλπ, στην περίπτωση δε της συγκεκριμμένης απαιτείται απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου που ποτέ δεν υπήρξε όπως δεν υπήρξε και ποτέ απλή συναίνεση του Νοσοκομείου.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να κάνετε εκεί στο ιερα πολις χρίσμα για τον κολητό σας υποψήφιο δεν παίρνετε. Γιαυτό βράστε στο ζουμί σας προς το παρόν μαζί με το αχούριμ το παλιό νοσοκομείο σας....

Ανώνυμος είπε...

3.18 και οσοι αλλοι προσφερετε υπηρεσιες στον αναγνωστοπουλο να ξερετε οτι τα ψεματα τελειωσανε και σιγα σιγα ξεσκεπαζεστε.Μυριστηκε ο αναγνωστοπουλος κονομα μαζι με τον πιπη και θελανε και να αναπαλαιωσουν το παλαιο νοσοκομειο.Κοιταξτε να εκσυχρονισετε τον δημο που τον φερατε 50 χρονια πισω με τα δανεια τισ ρεμουλες στους παιδικους σταθμους και το ωδειο,την απωλεια της μισης επαρχιας Μεσολογγιου,τους μαναβηδες και τα λοιπα εξεφτελιστικα που εχετε κανει και μετα το ξανασυζηταμε

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΒΕΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ..ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΑ, ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΤΗς ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗς ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗς ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Μερίδα συμπολιτών μας στο Μεσολόγγι «πανηγυρίζει», για το γεγονός ότι με νομικές ενέργειες σταμάτησαν οι διαδικασίες για την αναπαλαίωση του παλαιού νοσοκομείου της πόλης και για την διαχείριση των κτηριακών εγκαταστάσεων στην συνέχεια από το δήμο.
Μάλιστα προχθές συζητήθηκε η προσφυγή που έχει καταθέσει ο δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κατά των αποφάσεων του ΓΓ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τις οποίες ακυρώθηκαν:
1. Η σύσταση του νομικού προσώπου «Συνεδριακό Κέντρο Γεώργιος και Αναστάσιος Χατζηκώστας»
2. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου με την οποία εξουσιοδοτούταν ο δήμαρχος να συνάψει για λογαριασμό του δήμου προγραμματική σύμβαση με το νοσοκομείο Μεσολογγίου ώστε να ξεκινήσει η αναπαλαίωση του Παλαιού Νοσοκομείου

Θυμίζουμε ότι σκοπός της σύστασης του νομικού προσώπου είναι να υπάρχει φορέας του δήμου για τη διαχείριση του παλαιού νοσοκομείου όταν αυτό αναπαλαιωθεί αλλά και για το ενδεχόμενο συμμετοχής στις διαδικασίες αναπαλαίωσης.
Όσον αφορά την προγραμματική σύμβαση αυτή αφορούσε την επίβλεψη από πλευράς υπηρεσιών του δήμου των εργασιών αναπαλαίωσης με βάση τη μελέτη που έχει εκπονηθεί από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου και η οποία βρίσκεται στο γραφείο του διοικητή του ιδρύματος.
Η αναπαλαίωση θα χρηματοδοτούταν από εκποίηση των μετοχών του ιδρύματος «Γεώργιος και Αναστάσιος Χατζηκώστας» σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και προς την κατεύθυνση αυτή είχαν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, τόσο από την προηγούμενη διοίκηση του νοσοκομείου όσο και από την τότε πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Δυστυχώς όμως, - λόγω της κυβερνητικής αλλαγής τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και λόγω της προσφυγής στη δικαιοσύνη της «μερίδας» των συμπολιτών μας που σήμερα «πανηγυρίζουν» - όλες οι διαδικασίες πάγωσαν με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η φθορά του Παλαιού Νοσοκομείου… με τους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης να βιώνουν την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης στην είσοδο του Μεσολογγίου και δίπλα από τον ιστορικό χώρο, του Κήπου των Ηρώων.
Καταγράφουμε το γεγονός αυτό διότι θεωρούμε ότι πρόκειται για μια εξέλιξη που πλήττει καίρια τα συμφέροντα της πόλης, αφού γίνεται αντιληπτό ότι με την συνδρομή αυτή των «συμπολιτών» μας δεν ξεκίνησαν οι εργασίες αναπαλαίωσης του Παλαιού Νοσοκομείου.
Κι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Ανώνυμος είπε...

Διάβαζα σήμερα στην εφημερίδα ΑΙΧΜΗ για το ίδιο θέμα και ειλικρινά έχω εκπλαγεί για την βλακεία και το θράσος που κουβαλάει αυτή η δημοτική αρχή.Ειλικρινά δεν μπορώ να κατανοήσω την ανοχή των συμπολιτών μου απέναντι στα φαινόμενα αυτά που λοιδωρουν πρώτα απο όλα την πόλη μας και έπειτα τους Μεσολογγίτες.Είναι δυνατόν να έχουμε τέτοιας ποιότητας άνθρωπο για Δήμαρχο και μετά θέλουμε να διεκδικήσουμε σε σχέση με το Αγρίνιο? Τί κάνει η αντιπολίτευση για αυτά?Κύριε παπαθέου και Μουρκούση που είστε για να αποτελέσετε έναν επιπλέον πολο αντιπολίτευσης σ αυτους τους Θρασύτατους που καταλαμβάνουν με μανάβηδες δημοτικά οικόπεδα,το παλαιο νοσοκομείο,προσπαθουν να φανε τα λεφτά του κληροδοτήματοε Χατζηκώστα,προσπαθούν να φτίαξουν πολυκατοικία στην ηλεκτρική και έχουν φάει το καταπέτασμα στους δημοτικούς σταθμούς?Είναι πραγματικά κρίμα για όλους μας.Τέτοια κατάντια βρε παιδιά δεν μας αξίζει

Ανώνυμος είπε...

μαλαβετα προπαγανδιστη ερχεται η ωρα σου

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαλαβέτας είναι το ίδιο επικίνδυνος με το μπρίκι και τον καουμπόυ γιατί προπαγανδίζει βασιζόμενος σε ψεύδη! Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και σκοπίμως αποκρύπτει την αλήθεια.
Θα συμφωνήσω και με τον 2.12. Η αντιπολίτευση είναι απούσα, πλην του Πρεβεζάνου και αυτό τον τελευταίο καιρό. Οι συνδυασμοί Μουρκούση - Παπαθέου στο δημοτικό συμβούλιο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 2.12...
Όσο για την Αντιπολίτευση? τι να πούμε?
ο ένας εφόσον είδε χρίσμα γιόκ το έριξε στο γράψιμο (μπράβο του όμως για τη στάση του στο Τρικούπειο), ο άλλος εφόσον ο Πρεβεζάνος δεν πήγε στο Δικαστήριο την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια επικαλούμενος προσωπικούς λόγους έδωσε Γή και Ύδωρ με τους 2 Δημοτικούς του Συμβούλους στον Αναγνωστόπουλο και αν θυμάμαι καλά και ένα περίπτερο, και τώρα ζητάει Χρίσμα και Στήριξη από την Δεξιά και την παλιά του ομάδα (ο Κανής να τον πήρε γραμμή άραγε?) ......
Όσο για τον Λαδά οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ...ς μας...
Έχω απορία τι άλλο κουτσοεργάκι θα θυμηθούν τώρα στα τελευταία....
Έκανε μεγάλη μαλακία όταν η μετοχή της Εθνικής ήταν στα 45ευρώ και υπήρχε και ρεύμα δεν προχώρησε μαζί με τον Καζάνα και τον μακαρίτη τον Τσάτσο... αυτό θα ήταν έργο για να γραφτεί στην Ιστορία προτίμησε (τότε) να πάει για το μέλι.... αλλά και τώρα κατάντια στα 10ευρώ η μετοχή και να εξακολουθεί να θέλει να βάλει δαχτυλάκι στο βάζο..... (έμμμ ο τουρισμός βλέπετε πάτος - πάτος και η Λευκάδα και ο πίπης έχει έξοδα)
Ο Μαλαβέτας ρε παιδιά όλοι μ' αυτόν τα 'χετε ρε σεις το χεράκι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις... τι να κάνει το παιδί να τον μουντζώξει και να πάει σε πρωινάδικο με την Ελένη ή με 1.20 ο καφές να βγάλει πέρα οικογένεια..... αχχχχχ και πόσοι άλλοι Μαλαβέτηδες είναι μέσα στο Ροζουλί το Δημαρχείο ουυυυ αφήστε το πέτρινο έκει να δείτε.....

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ...
ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ......

Δε μπορεί για όλα τα δεινά να φταίει η κατάρα του πασά και οι φούληδες....
το ξαναλέω μπας και δεν το ακούσατε
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....
για να κάνουμε κάτι επιτέλους και να μη μας πάρουν με τις πέτρες από Πεντάλοφο ως Σταμνά....
ΑΧΧΧΧΧΧΧ ξεθύμανα
Υ.Γ. Όχι μόνο με τις πέτρες να μας πάρουν αλλά να μην μας κάνουν και κριτική άνθρωποι σαν τον πρώτο που έγραψε....
Υ.Γ. 2 O πίπης με την ΕΠΣΝΑ πως να τα πάει άραγε?....
ΕΠΣΝΑ Η ΕΠΣΑ.....

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο 4:15, αλλά είναι ανήκουστο να λέγονται και να γράφονται τέτοια ψέματα και τέτοια προπαγάνδα από το ροζ εναντίον ανθρώπων που τόλμησε να τα βάλουν με τον επικίνδυνο μουσάτο.

Ανώνυμος είπε...

gia na min adikoyme ton syndyasmo toy papatheoy oi treis apo toyw tesseris polites einai toy proin syndyasmoy papatheoy kai o allos o kanis anike ston mourkoysi o opoios ontos ta exei kanei plakakia me ton anagnostopoylo

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΕΠΣΝΑ, Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΕΙΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΑΒΟΛΕΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ.ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΛΕΤΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ?ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΒΕΤΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ Ως ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ..ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΕΦΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ οι "κερδισμένοι" απο τη θολούρα στο Παλιό νοσοκομείο Μεσολογγίου....
Επειδή τόσο μεγάλη αντίδραση για το Παλιό Νοσοκομείο στο Μεσολόγγι δεν δικαιολογείται αφού σε κάθε περίπτωση υπάρχουν νόμοι που καλύπτουν αυτούς που δημαρτύρονται με τα γνωστά αιτήματα τους, εμείς ρωτάμε: Ποιοι και πώς ακριβώς ωφελούνται με αυτή την κατάσταση και γιατί; Ποιος ο ρόλος το διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και γιατί ο εκνευρισμός του;
Η απάντηση θα δίνεται σιγά σιγά το επόμενο διάστημα. Έχουμε καιρό......
Επίσης παρακαλούνται οι τζάμπα μάγκες που στοχοποιούν άσχετα πρόσωπα να προσφέρουν καλύτερα τη "δύναμη" τους να καθαρίσει η κόπρος του Αυγείου δίπλα στον κήπο των ηρώων και να σταματήσουν τις υστερίες τους αφού έχουν την κύρια ευθύνη για το σημερινό χάλι του Μεσολογγίου.

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε τι έγραψε στην ανακοίνωση του ο κύριος Παπαχρήστος τελικά έρχεται για να πουλήσει την ένωση όπως μερικοί από μας είχαμε προλογίσει. Τελικά ο Παναιτωλικος δεν τον στηρίζει τυχαία
« Αναχρονιστικό καταστατικό
Καμία πρωτοβουλία εκσυγχρονισμού, καθώς παρείχε ασφάλεια στους «εκλεκτούς», που υποκριτικά δεσμεύτηκαν για αλλαγές όταν πιέστηκαν, αλλά τελικά τις μεταφέρουν στο… μέλλον»

Ξέρουμε τι είχαν ζητήσει οι περιβόητοι φίλοι του κ Παπαχρήστου να αλλάξει το καταστατικό για να μπορέσει να φύγει η ένωση όπως και όλα τα άλλα από την πρωτεύουσα.

Μωρέ μαύρο που θα φάτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησω κατι?η αναρτηση του μαλαβετα ειναι ανακοινωση του Δημαρχου?Η αυτος το παιρνει πανω του κανοντας τον θιγμενο δημοσιογραφο?πως και δεν εχει εμφανιστει να διαμαρτυρηθει οπως κανει συνηθως επαιρομενος που μιλα επωνυμα αλλα και που αμοιβεται επωνυμα απο ολους τους δημοτες Μεσολογγιου?Δημητρακη ποσα παιρνεις το μηνα?Αυτα που παιρνεις ειναι για να υπερασπιζεις τα συμφεροντα του Αναγνωστοπουλου η του Δημου?Γιατι εισαι καταπτυστος οταν αγνοεις νομους,αποφασεις και γνωμοδοτησεις του υπουργου και αντι να υπερασπιζεις το νομο και τα συμφεροντα του δημου διαστρεβλωνεις την αληθεια.Απο ποτε τα συμφεροντα του Δημου ταυτιζονται με τα συμφεροντα του Αναγνωστοπουλου?Γιατι στην ιστοσελιδα του Δημου και στο μπλογκ σου κανεις προπαγανδα παντα υπερ του Αναγνωστοπουλου?Για αυτο πληρωνεσαι απο ολους μας?

Ανώνυμος είπε...

τι ασχολειστε με τον αβολευτο βρε παιδια?καταρχην το εχει γυρισει στα τραγουδακια και τα βιντεακια και ασχολειται μονο με οτι θελει να χτυπησει..σημερα γραφει κατα του πετροπουλου..ασε που ο ανθρωπος δεν ξερει ελληνικα και κανει ορθογραφικα λαθη

Ανώνυμος είπε...

Οι φίλοι που με καλή πίστη αναφέρθηκαν σ εμένα ασφαλώς δεν έχουν υπόψη τους όλες τις μέχρι τώρα αντιδράσεις και ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα της παραίτησής μου και της μετέπειτα παρουσίας μου με οποιονδήποτε τρόπο στα τοπικά πράγματα.
Με δυό λέξεις επαναλαμβάνω ότι όταν φτάνεις τα όρια της αντοχής σου (ίσως και να τα ξεπερνάς ) και η φωνή σου πνίγεται εντελώς και δεν βγαίνει με κανένα τρόπο απο το Δημοτικό Συμβούλιο , τότε παραιτείσαι για να μην νομιμοποιείς αυτό το Δήμαρχο και την μεθοδολογία του. Υπενθυμίζω επίσης ότι παλαίψαμε με νύχια και με δόντια να προσφέρουμε ότι μπορούσαμε στο τόπο και πήραμε 14% τη μιά φορά και 10% την άλλη, επομένως ο κόσμος δεν μας ήθελε. Παρα ταύτα απ όλα τα μετερίζια δε σταμάτησα να λέω αυτό που πιστεύω και να αγωνίζομαι για όσα πιστεύω. Ομως δεν είμαστε αναντικατάστατοι και καιρός να βγούν και νέοι άνθρωποι και εμείς να είμαστε δίπλα τους και να τους βοηθάμε.
ΥΓ ποτέ δεν επιδίωξα οποιοδήποτε χρίσμα και το ξέρουν οι πάντες.
Δημήτρης Β.Παπαθέου

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕς

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΜΕ. ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΖ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΤΑΚΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.