Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Ευτυχώώώς !!!!

Ευτυχώώώς!!!!

Τελικά φαίνεται πως είναι αξίωμα της ζωής. Όταν τα πράγματα βρίσκονται στα χειρότερά τους, εκεί που δεν πάει άλλο, που λες ‘δεν θα τα καταφέρω’, εκεί που το έχεις πάρει απόφαση ότι ‘πάει αυτό ήταν’, το έχετε παρατηρήσει φαντάζομαι, ΤΣΟΥΠ νάτη η λύση, να η άλλη όψη του θέματος ,να που λες ‘θα το παλέψω το άτιμο και θα τα καταφέρω’.

Έτσι και στη μικρή μας πόλη που σε λίγο θα μεγαλώσει, λόγω Καλλικράτη δηλαδή, εκεί που βρισκόμαστε σε φάση πλήρους αποσύνθεσης και περιμέναμε το μοιραίο, γιατί το περιμέναμε δεν το περιμέναμε; ΤΣΟΥΠ σαν από μηχανής θεός η παρέμβαση- τοποθέτηση στον τύπο. Και είδατε ,ήρθε βρε παιδί μου την κατάλληλη στιγμή, εκεί που βρισκόμασταν σε απόγνωση και είμασταν κυριολεκτικά χωρίς πυξίδα και με ένα μεγάλο ερωτηματικό στις σκέψεις μας, ήρθε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και έδωσε τέλος πάντων μια λύση, μια πρόταση κρύσταλλο ,ξεκάθαρη και κυρίως με προοπτική. Δηλαδή τι καταλαβαίνετε εσείς όταν κάποιος συμμετέχει σε εσωκομματική πολιτική διαδικασία αλλά ‘δεν συνεπάγεται και την υιοθέτηση αυτής της διαδικασίας καθ’ολοκληρίαν’;.... Μπράβο! Αυτό καταλαβαίνω κι εγώ. Πάντως, μη μου πείτε, κρύσταλλο Βοημίας ο άθρωπος….

Και… ευτυχώς που συνδιαλέγεται με ‘σχεδόν ολόκληρο το πολιτικό φάσμα’, γιατί σκεφθείτε να μιλούσε με όλο το πολιτικό φάσμα… Λέτε να συνδιαλέγεται και με το Συνασπισμό; Ας μας το ξεκαθαρίσει όμως γιατί έχουμε αγωνία… Λέτε να συνδιαλέγεται και με το Λ.Α.Ο.Σ., με τη Ν.Δ.; Ας μας το ξεκαθαρίσει όμως γιατί έχουμε αγωνία… Αγωνία για τον τόπο, δηλαδή, όπως κι αυτός. Κρύσταλλο όμως, ε;

Και… ευτυχώς που ‘βλέπει’ πως υπάρχει ‘έντονη κοινωνική δυσαρέσκεια’, γιατί κανείς άλλος δεν το βλέπει και δεν το λαμβάνει υπ’ όψιν………

Και… ενώ την προηγούμενη τετραετία η κομματική διαδικασία ‘αποδείχτηκε αποτυχημένη, αναποτελεσματική και τραυματική’, πώς ο ίδιος ξαναμπαίνει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην ίδια διαδικασία και έχει σκοπό να επουλώσει τα τραύματά μας και να μας εκπροσωπήσει επάξια, για το καλό της περιοχής ολόκληρης δηλαδή, είναι ένα θέμα που το αντιλαμβάνεσθε απόλυτα. Το ίδιο κι εγώ. Πάντως, τζάμι ο άθρωπος…

Και… ευτυχώς που υπάρχει όραμα ‘γύρω από ένα τολμηρό αλλά και συνάμα ρεαλιστικό δημοτικό πρόγραμμα αναγέννησης και ανατροπής’ που το ακολουθεί με συνέπεια από τότε που τον ξέρουμε.

Ευτυχώς που είμαστε μικρή πόλη. Ευτυχώώώώς.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Καλόν ύπνο

Κώστας Πούλος

Υ.Γ. Τα υπογραμμισμένα τα έχω δανειστεί από δημοσίευση στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. της 18/6/2010, την περασμένη Παρασκευή δηλαδή, με τίτλο ‘Πολιτικές-κοινωνικές συνθέσεις και ‘κομματικό χρίσμα’ στο νέο δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου’, υποψηφίου που επιθυμεί διακαώς από ετών να γίνει δήμαρχος…

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι προσωπική εμπάθεια έχει το blog σας αλλά εγώ τον προτιμώ από τον Λαδόγιαννο. Τουλάχιστον αυτός ξέρει να μιλάει.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι λοχαγοί του Στρατηγού Σώκου το γυρνάνε το παραμύθι. Σε λίγο θα το παίζουν και αντιεξουσιαστές με αυτά που θα πάθουν τον χειμώνα.Έξω από δώ.
Τo άλλο με τον Πετρόπουλο το ξέρετε;;

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα... πάρτε τον Πούλο και ησυχάστε!

Ανώνυμος είπε...

Καλοοοοοοοοο!
Κατσούλη πάρε τον πούλο για να μάθεις!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε πούλο και δε στόχα....

ΤΑ ΕΝ ΔΗΜΩ είπε...

χαχαχα
ωραίο αλλά δε μου λέτε ποιόν θέλετε για Δήμαρχο και στεναχωριέμαι? Καλή η κριτική ιδίως από άτομα τα οποία αισθάνονται "ριγμένα" αλλά ξαναρωτώ? Πρόταση??

Ανώνυμος είπε...

Χρίσματα αχυρανθρώπων. Περισσεύει τόσο άχυρο αλλά και...πίσα. Όσο για τα πούπουλα κάτι θα βρούμε. Κοτζάμ εμπορικό σύλλογο έχουμε....
Κώστα πάντα είχες το θάρρος της γνώμης σου. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ανώνυμος είπε...

KATSOYLI THa FAS KALA

Ανώνυμος είπε...

re kartapiades ψarokefali opoion kai na vgalete kinotarxi misolog tha paraminete

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Κώστα πάντα μου άρεσε το γράψιμό σου

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώώώς που σας πήρανε γραμμή μέχρι και απο αθήνα μεριά και τι κάνανε με ελαφριά πηδηματάκια Ευτυχώώώς.....
Ευτυχώώώς αποδεικνύει ότι έχει μυαλό η μικρή και τσούπ σας άφησε στα κρύα του λουτρού....
Ευτυχώώώς........

Ανώνυμος είπε...

Άς πάει ο Κατσούλης να κάνει μια ασφάλεια στην INTERAMERICAN και θα δούμε άν θα τα έγραφε αυτά ο Πούλος. Πάντα τα καλά και συμφέροντα. Προπάντων τα συμφέροντα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΩΩΩΣ ΠΟΥ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΗΠΩς Ο ΚΥΡΙΟς ΑΣΦΑ-ΛΗΣΤΗς ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑς ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ...ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ.ΚΑΙΡΟς ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ ΚΑΙΡΟς ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ. ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ναι χαχαχαχ δεν το είχα σκεφτεί αυτό!!
Ο Λαδάς θα δώσει στην Ιντεραμέρικαν μια ομαδική για να τσιμπήσει τους αριστερούς που πάντα κοιτάζουν προς το κέντρο...
Παλιά είχαμε και αντιδήμαρχο γεωπόνο ασφαλιστή τώρα γιατί να μην έχουμε ασφαλιστή - ασφαλιστή?

Ανώνυμος είπε...

H Ιντεραμέρικαν πάντα ήταν πρώτη στις διαφιμίσεις. Κάτι ξέρει ο Πούλος? Μας περνάει για βλάκες?

Unknown είπε...

Αγαπητοί συμπολίτες, μην οργίζεσθε!! Και να μην σας περνάει για βλάκες ο κ. Πούλος, προβλέπω ότι πολύ σύντομα θα αναγκαστεί να το κάνει με τα σχόλια που ακούει από τα ανώνυμα χείλη σας. Όπως έχω ξαναπεί, οπλίζει καθείς το μπουρδοβόλο του και εξαπολύει πυρ κατά ριπάς..

Πρώτη η Ιντεραμέρικαν στις διαφημίσεις; Ίσως, αλλά στην εθνική, κύριοι. Θεωρείτε ότι η πολιτική παρέμβαση - σχολιασμός της επικαιρότητας από κάποιον που όσα χρόνια τον ξέρω παρακολουθεί και σχολιάζει τα κατά καιρούς τεκταινόμενα είναι απλώς και μόνο διαφήμιση για το μαγαζάκι του; Σας παρακαλώ..

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΑΔ. ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΝ ΚΙΝ.ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΜΕ ΤΟΥς ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΥς. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΑΝΑΝΤΖΜΕΝΤ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑς ΠΕΛΑΤΕς ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ. ΕΥΤΥΧΩς ΠΟΥ ΜΑς... ΞΕΓΕΛΑΣΕ.

Unknown είπε...

Μάλιστα κύριοι.. Ό,τι πείτε κύριοι.. Επειδή δηλαδή κάποιος ασχολείται, να τον βγάλουμε ωραία και καλά.. Κόκκαλη. Με την ίδια λογική, πετάξτε και εμένα μαζί από το λιμάνι! Και με τον Ρ.Σ. ασχολούμαι, και κομματάκι με την Κινηματογραφική Λέσχη, ε, και με τους αδέσμευτους, που πετύχατε να χρειάζονται ειδική ταμπέλα για να ξεχωρίζουν από τη μούργα.. Τα συγχαρητήριά μου!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πούλος όταν είναι ο εαυτός του είναι εξαιρετικός. Άλλού είναι το πρόβλημά του. Οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν !!!