Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

'' Τι δουλειά έχω εγώ με τους κλέφτες;; ''

Έτσι ακριβώς ακούστηκε να φωνάζει μεγαλοστόμως δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης και προσφάτως παραιτηθείς από δημοτική επιχείρηση σε πρόκληση συμπολίτη για το τι πρόκειται να κάνει στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Μάλιστα, στη συνέχεια, αφού δήλωσε αποστασιοποιημένος από την παρούσα δημοτική αρχή, δήλωσε ότι θα στηρίξει άλλον υποψήφιο, ανερχόμενο αστέρα της τοπικής πολιτικής σκηνής.
Αν  μετά την παραίτηση του αντιδημάρχου του και την αποκαθήλωση του ειδικού του συμβούλου χάνει και τα σίγουρα χαρτιά του που ''σκίστηκαν'' για την εκλογή του το 2006, ο Γ. Αναγνωστόπουλος, τότε τα πράγματα παίρνουν δυσμενή τροπή γι' αυτόν και τις  όποιες βλέψεις  για επανεκλογή του το Νοέμβρη.
Από την άλλη βέβαια είναι απορίας άξιον πως οι στενοί του συνεργάτες ανακαλύπτουν την πυρίτιδα στο τέλος της θητείας και αφού έχουν διατελέσει επικεφαλής αξιωμάτων,  έχοντας εισπράξει πρώτα ουχί ευκαταφρόνητες αμοιβές. 
Θα έχει αξία όμως να δούμε και που θα καταλαγιάσουν οι διάφοροι δυσαρεστημένοι και διαφωνούντες μετά την αποσύνθεση των συνδυασμών και τη συγκρότηση των νέων σχημάτων. Εκεί θα φανεί και το στίγμα που θα δώσει ο κάθε υποψήφιος και το πως σκέφτεται να πορευτεί σε περίπτωση εκλογής του.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν μιλάτε για το μανάβη μεγααααάλη απώλεια! Κάπου διάβαζα ότι εκδηλώνεται υπέρ του Κατσούλη! Με αυτούς θα προχωρήσει ο φέρελπις υποψήφιος;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

καλα ο μαναβης μιλαει κιολας που εχει καταλαβει το δημοτικο οικοπεδο?βρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

to manaviko paraithitike apo tin dimotiki epixeirisi giati tha plirosei ta xrei me tin prosopiki toy perioysia..to paizei kai timios..kata ta alla ta katsoyloeidi milane

Ανώνυμος είπε...

Gia to gallopo exete kapoia enhmerosi;;;;

Ανώνυμος είπε...

eipe o kleftis, ton klefti .KLEFTI !!!!!
MANAVI, tgeleiwses kai sy ! oysttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!
30 xronia xronia kleftes,katapathtes kai idiokthtes polykatoikiwn poylwntas melitzanes

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να δέχεται συντονισμένη και ολομέτωπη κριτική από το τοπικό ΠΑΣΟΚ, συνυποψήφιους για το χρίσμα αλλά και μερίδα του τοπικού τύπου, αλλά ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος αντέχει και μάλιστα συσπειρώνει τους υποστηρικτές του.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τα αποτελέσματα δημοσκόπησης για το ΠΑΣΟΚ στο Μεσολόγγι, είναι ευνοϊκά για τον δήμαρχο που ναι μεν χάνει δυνάμεις αλλά έχει μεγάλο προβάδισμα σε σχέση με τους υπολοίπους διεκδικητές του χρίσματος και αυτό προβληματίζει πολύ την Ιπποκράτους, μιας και εκτός των άλλων δείχνει και μια πολυδιάσπαση που πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Δύσκολα διαχειρίσιμη η κατάσταση αφού το κλίμα έχει πολωθεί και ο Αναγνωστόπουλος έχει διαμηνύσει πως θα είναι υποψήφιος έτσι κι αλλιώς.
Ρωτάω και πάλι είναι αλήθεια αυτά που γράφει η παναιτωλικη και αναδημοσιεύει το "καθεστωτικό" blog ΄;;;

Ανώνυμος είπε...

Του Μήτσου τα καμώματα τα βλέπει ο κόσμος και γελά...
Βρε ουστ