Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη τύπου Ν. Μουρκούση σήμερα Δευτέρα στις 11 πμ.

Νίκος Μουρκούσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Μεσολογγίου - Αιτωλικού - Οινιαδών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου-Αιτωλικού-Οινιαδών Νίκος Γ. Μουρκούσης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου την Δευτέρα 6-9-10 και ώρα 11 π.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «Θεοξένεια» στο Μεσολόγγι.
Ο κ. Μουρκούσης θα παρουσιάσει την Διακήρυξη του Συνδυασμού του και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Η συνέντευξη θα μεταδοθεί απʼευθείας (live) στο Internet μέσω της ιστοσελίδας www.livestream.com/mourkousis. Η σύνδεση θα είναι δυνατή και μέσω της ιστοσελίδας www.mourkousis.gr στη διεύθυνση www.mourkousis.gr/live.

Ι.Π. Μεσολογγίου 5/9/10
Εκ του Γραφείου Τύπου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος έχει όνομα Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
Κρίμα να μην ξέρει ο κ. Μουρκούσης σε ποιο δήμο κατεβαίνει υποψήφιος...

Ανώνυμος είπε...

Λαγός του Αναγνωστόπουλου για να εμποδίσουν την κάθοδο του Κοντού που βάζει όρο εκτός των άλλων την ενότητα της Ν.Δ. Την βρώμικη δουλειά των δημοσιεύσεων θα αναλάβει ο Τριανταφυλλόπουλος μας και κουμπάρος του Αναγνωστόπουλου και παιδί του Μουρκούση ανέκαθεν Γ.Κανής. Ήδη άρχισε να γράφει στο blogs του. Η εμπειρία με την προβοκάτσια στον Πεπονή θα επαναλειφτεί. Ο... κουβαρντάς θα καθαρίσει πάλι. Τι Βησαρίωνας και τι μαλλί της γριάς. Να τον χαίρεστε παιδιά!!!!!!!!!!!

σημ. Δεν τον μάθατε ακόμα;;

Ανώνυμος είπε...

απολύτως έτσι φίλε των 6.51

Ανώνυμος είπε...

Βουλομένο γράμμα διαβάζεις. Σωστός ο παίκτης.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΟΔΙΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ (ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ) ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ....