Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Καραμπόλα 6 αυτοκινήτων, 1 νεκρός - 3 τραυματίες

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο στην Ε.Ο.  Αντιρρίου-Ιωαννίνων, λίγο πριν το Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού,  στη μεγάλη  ευθεία που είναι τα 3 πρατήρια καυσίμων,  μετά τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ. 
Η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με το ψιλόβροχο μετά από τόσο καιρό ανομβρίας και τη δημιουργία της γνωστής ''γλίτσας'',  συνετέλεσαν  στην εμπλοκή 6  αυτοκινήτων στη φονική καραμπόλα. Ένας νεκρός και 3 τραυματίες ανασύρθηκαν από το προπορευόμενο αυτοκίνητο μάρκας BMW,  το οποίο ενεπλάκη στη σύγκρουση και προκάλεσε τη ''καραμπόλα''  και των υπολοίπων. Το νοσοκομείο Μεσολογγίου δεν είχε ασθενοφόρο διαθέσιμο και ζητήθηκε  βοήθεια από το ΕΚΑΒ  Πάτρας, απ όπου  ειδοποιήθηκε το νοσοκομείο Αγρινίου να στείλει 2 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών. 
Για την τραγική κατάσταση δρόμων, συνθηκών, οδηγών έχουμε ξαναγράψει πρόσφατα και δυστυχώς επαληθευόμαστε με πιό τραγικό τρόπο κάθε φορά.  Μέχρι να ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός θα θρηνήσουμε αρκετά θύματα ακόμη, εφόσον ο ανθρώπινος παράγοντας που είναι και ο σπουδαιότερος όλων, δεν επιδέχεται βελτίωση.  Οδηγική παιδεία στο ναδίρ, συμπεριφορές οδηγών απαράδεκτες, επιθετική οδήγηση ανεξήγητη. Πρωτειά  πανευρωπαϊκή στα αθώα θύματα των δρόμων.  Η ελληνική αβελτηρία στο αποκορύφωμά της. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ξέρεις τί αυτοκίνητα ήταν στη σύγκρουση με κατεύθυνση προς Αγρίνιο? Αν γνωρίζεις κάτι πες στα σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνει επερώτηση και γι΄αυτό η Σοφούλα η Γιαννακά. Και όλα θα πάνε μια χαρά. Όταν ερχόταν τα λεφτά για τους δρόμους επί των ημερών του χειρότερου πολιτικού που πέρασε στην ιστορία (ανδρέας Παπανδρέου) από την ΕΟΚ τότε τα μοίραζαν σε υμέτερους. Τώρα το 2010 εξακολουθούμε και τρέχουμε πίσω από το κάθε λογής λαμόγιο και το χειροκροτάμε γιατί ανήκει στο ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ στο ΛΑΟΣ και στο ΚΚΕ. Και μετά ψάχνουμε να βρούμε τι φταίει που πάμε κατά διαόλου.Την επόμενη φορά δυστυχώς ίσως είναι κάποιος από εμάς ο επόμενος... Και οι δρόμοι ΘΑ γίνουν. Αλίμονο σε αυτόν που έφυγε.

IeraPolis είπε...

Δυστυχώς δεν έχουμε επιπλέον στοιχεία. Γινόταν αλλαλούμ εκείνη την ώρα σε όλες τις συναρμόδιες υοηρεσίες. Είχε κλείσει τελείως και ο δρόμος και δεν είχαμε πρόσβαση στο σημείο του δυστυχήματος.