Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ζωντανή παρουσίαση εκδήλωσης - προγραμματικών θέσεων Γ. Αναγνωστόπουλου

    Τεχνολογικά προχωρημένος παρουσιάστηκε σήμερα ο Γ.Αναγνωστόπουλος, με απευθείας μετάδοση της ομιλίας του μέσω του διαδικτύου με 3 κάμερες, σκηνοθετική συνδρομή, στο δε χώρο της αίθουσας  με μεγάλες οθόνες τηλεόρασης.
    Χάρη στη βοήθεια  και του συνεργάτη του (και πιθανόν υποψηφίου συμβούλου) κ. Λάμπρου Δρόσου, ο οποίος  προφανώς επιμελήθηκε  της  αναμετάδοσης της ομιλίας του (υποψηφίου) δημάρχου από το Τρικούπειο Π.Κ., για πρώτη φορά ζωντανά μέσω των ηλεκτρονικών Μ.Μ.Ε., μαζί με φωτογραφικό παζλ από τις δραστηριότητες και σημαντικότερες στιγμές της θητείας του την τρέχουσα 4ετία, η εικόνα και ο ήχος έφτασαν σε πολύ περισσότερο κόσμο από αυτόν που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.
     Ήταν μια πρωτοποριακή ενέργεια την οποία σίγουρα θα υιοθετήσουν στο μέλλον και άλλοι υποψήφιοι καθώς φέρνει άμεσα ζωντανά τα γεγονότα σε όλα τα μήκη και πλάτη όπου υπάρχει διαδίκτυο. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή επικοινωνίας και διάχυσης της πληροφορίας, με τεράστιες δυνατότητες προβολής, παρέμβασης και επιρροής της κοινής γνώμης και ελπίζουμε αυτό να αποβεί προς στο κοινό καλό.
   Οφείλουμε να απονείμουμε τα εύσημα σε όσους επιμελήθηκαν και αξιοποίησαν τη τεχνολογική αυτή δυνατότητα.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xalia mayra

Ανώνυμος είπε...

anthropoi san ki afton ton typo eprepe na plironoun gia na miloun. o tropos pou milaei deixnei kathara ton tropo pou skeftetai. ki o tenekes o adeios kanei thoryvo...

Ανώνυμος είπε...

aytoi einai oi psifoi tou oi 30 poy htan ekei

Ανώνυμος είπε...

προς το παρον ομως πληρωνουμε εμεις τις φιεστες του

Ανώνυμος είπε...

Ξύδι παιδιά .... Ξύδι και με λάδι από τον ΛΑΔΑ!!!!
Τι άλλο θα μας πείτε;;; Θα μας βγάλετε και στραβούς;;;

Ανώνυμος είπε...

kala iera polis exeis ginei aidia ti mas noiazoyn h proigmenh texnologia. edw paei na voyliaksei o topos mas kai esy ta dikasoy.

IeraPolis είπε...

ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΧΡΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΛΛΟΘΙ Ή ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΛΜΑ ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ?
ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ (ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΣΑΛΜΑΣ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ "ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΗΣΩ" ΚΑΙ Ο ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ).
ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑΚΗ.
ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ...ΑΥΓΩΜΕΝΟΙ ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟ?
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΤΕΛΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

η αλητεια δεν πρεπει να καμψει κανενα.καποιοι εχουν οφελος απο τον αναγνωστοπουλο.Ετσι πολεμανε πρεβεζανο για να πριμοδοτησουν Μουρκουση και να τα κανει πλακακια με Αναγνωστοπουλο...ντροπη

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ,ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΧΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ. ΚΟΡΔΟΣΗ ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕ ΜΠΡΟΥΜΑ κ.α ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΝΗΣΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ . ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορία ότι θα μοίραζε και dvd με τίτλο "TA ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΩΣ ΣΤΗ ΡΟΖ ΒΙΛΑ" αλλα την τελευταία στιγμή ο Πίππης το ματαίωσε, ελέγχεται.

Ανώνυμος είπε...

έξω οι απατεώνες που έχουν φέρει το Μεσολόγγι στον πάτο!!! Μακριά οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ με το δήθεν δημοκρατικό πέπλο...όχι στον χειρότερο Δήμαρχο που είδε ποτε ο τόπος...

Ανώνυμος είπε...

11.55 πάρε αύριο να δεις το dvd "Ο Θύμιος και άλλοι Νο2" και έλα μετά να πεις αν σου άρεσε. Διαφορετικά διάβασε λίγο κανα αριστερίζων-στα λόγια- βιβλίο γιατί θα σου χριεστούν οι ορολογίες.

Ανώνυμος είπε...

ESY IeraPolis ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΒΕΙΣ ΝΑ " ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΝΙΓΜΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ" ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ Η ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΙΑΠΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΤΡΙΚΟΥΠΕΙΟ ΚΑΙ ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΤΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΣ !!
ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΝΙΑΔΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

πιστεύω οτι ακόμα και αυτή την τελευταία ωρα είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να βγουν μπροστα και να σωσουν τον τόπο ...
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ- ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΥ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ - ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ - ΝΙΚΟΣ ΣΦΥΡΗΣ κ.α.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ;; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ;;

Ανώνυμος είπε...

5.31 δεν έχω συνηθίσει να διαβάζω βιβλία για να διαμορφώνω άποψη αλλά για να μαθαίνω τα στοιχειώδη της Ελληνικής μας γλώσσας.... Τώρα γιατί κόπτεσαι για τη Βασίλω?? ένας θεός ξέρει μήπως σου χάιδευε και εσένα το χεράκι? όπως του Δημάρχου του Λουλούδια και τόσων άλλων?

ΚΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ έλεος μ;αυτή την εμμονή σας επειδή οι άνθρωποι είναι πετυχημένοι επαγγελματικά ντέ και καλά να πάνε για Δήμαρχοι?

πάμε απο την αρχή...
ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΔΟΣΗΣ (έχει κονόμα ο πολιτισμός?- καλύτερα να είμαι μ' αυτούς που παίρνει τις χορηγίες παρά αυτός που υπογράφει )
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΥ (άσπρα καράβια τα ονειρά μου και μακάρι το νέο lexus να έχει θέση για σκύλο... ααα άν βρω χρόνο γράφω και καμια μλκια να περνάει η ώρα - δεν θα ξεχάσω ποτέ μα ποτέ τι έγραψε για το πρώτων βοηθειών ποιός το πήρε και τέτοια... αλήθεια γιατί δεν το έπαιρνε αυτός που το έζησε και να το δώσει να το δουλεύει ο Γιώργης??)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (σου δίνω μια δουλειά τώρα και θα μου την έχεις έτοιμη σε 8 χρόνια ΟΚ??)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ (άς σοβαρευτούμε λιγάκι...... η Ντόρα της Αιτωλ/νίας θεωρία και άγιος ο θεός... αλήθεια τι έγινε 4 χρόνια στο Αιτωλικό)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΟΥΜΑΣ (εκεί θα καταλήξω μ'υτά που λέτε)
ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΡΟΣ (ας σοβαρευτούμε λίγο έχετε μιλήσει ποτέ με το Λύρο σε πάει Άρτα εν μέσω Αλεξανδρούπολης...... άσε που δεν έχει πολλές ελιές ο δήμος Μεσολογγίου 5-6 ρίζες μας τις κάψανε φέτος)
ΝΙΚΟΣ ΣΦΥΡΗΣ (σιγά μη κάτσει να ασχοληθεί ένα καλοπληρωτή είδατε και θα τον φάτε....)

Άλλος μάγκες για πείτε άλλον μόνο μην ακούσω για λαδά ή Ατσαλάκη... ή ακόμα και Ρεπάσο... ρε ξυπνάτε αφήστε τις εμπάθειες και ψηφίστε άνθρωπο που να ξέρει.....
Χέλι που λεγε και ο Στέλιος...
Έγω πάντος Μουρκούση θα ψηφίσω έτσι για να σκάσετε χαχαχαχ

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που ειπες στο τελο.ς τι θα ψηφισεις και καταλαβα τι σοι μεσολογγιτης εισαι

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ Η ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

love it.