Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Επίσημο ξεκίνημα για τον Γ. Αναγνωστόπουλο

Την προσεχή Δευτέρα 27/9 στις 7 το απόγευμα στο Τρικούπειο Π.Κ.,  θα παρουσιάσει αρχές, θέσεις και πιθανόν υποψηφίους του συνδυασμού του ο δήμαρχος Γ. Αναγνωστόπουλος. Με εξαίρεση την συγκέντρωση που πραγματοποίησε ο έτερος υποψήφιος Ν. Μουρκούσης προ καιρού στους Οινιάδες, ουσιαστικά ανοίγει την αυλαία των προεκλογικών εκδηλώσεων 40 μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές. Φίλοι και μέλη του συνδυασμού ''Όραμα-Δημιουργία'' βρίσκονται καθημερινά σε επαφές και βολιδοσκοπούν συμπολίτες  προσκαλώντας τους να συμμετάσχουν στο συνδυασμό του εν ενεργεία και ξανά υποψηφίου δημάρχου.  Ο ουχί ευκαταφρόνητος αριθμός των απαιτούμενων  υποψηφίων συμβούλων  προκαλεί πονοκέφαλο σε όλους όσους  ανακοίνωσαν κάθοδο στις 7 Νοέμβρη και κάθε συγκέντρωση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι τόσο για τις εξαγγελίες, οι οποίες θα είναι πάνω - κάτω οι ίδιες, αλλά για το έμψυχο δυναμικό που θα κληθεί να στελεχώσει τους συνδυασμούς και εν δυνάμει τις αυτοδιοικητικές υπηρεσίες και όργανα την επαύριον των εκλογών.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟ. ΜΟΝΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ. ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΚΕΛΙΣΙΜΟ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένη ώρα.! Έρχεται στην Αθήνα ο πρωθυπουργός της Ελλάδας.!
Ολιγοήμερη επίσκεψη εργασίας στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή, μετά από πρόσκληση του κ. Θεόδωρου Πάγκαλου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου.
Τις προηγούμενες ημέρες ο κ. Παπανδρέου βρισκόταν στις ΗΠΑ όπου είχε διαβουλεύσεις με πολλούς επισήμους της Αμερικανικής κυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος κ. Τζό Μπάιντεν.
Εν τω μεταξύ, η επίσκεψη Παπανδρέου έχει προκαλέσει την αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς και άλλων οργανώσεων που καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί της Πέμπτης μάλιστα, ακτιβιστές κρέμασαν την σημαία του ΠΑΜΕ στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο κ. Παπανδρεόυ, τον οποίο θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο,ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, θα καταλύσει στο κεντρικό αθηναικό κτίριο του Μεγάρου Μαξίμου και το απόγευμα θα συναντηθεί με τον κ. Ραγκούση για ολιγόωρες διαβουλεύσεις.
Το βράδυ, ο Ελληνας πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί στην Ακρόπολη και στη συνέχεια θα παρακαθίσει σε δείπνο, που θα του παραθέσει ο Αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Θεόδωρος Πάγκαλος.
Για τις ανάγκες της επίσκεψης του Ελληνα πρωθυπουργού έχει ήδη επιστρατευθεί η μπάντα του Δήμου Αθηναίων ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσονται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σε συνεργασία με τις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες που έχουν αναλάβει και την φύλαξη του Ελληνα πρωθυπουργού κατά την παραμονή του στη χώρα μας.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟ; ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 2.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΧΗΜΑ . ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να δούμε τώρα τι δωράκια θα δώσει σε μερικούς μερικούς για να εξασφαλίσει την ψήφο τους. Κανένα οικόπεδο του δήμου ίσως? Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

1.36 θες και εσύ;

Ανώνυμος είπε...

Αν γνωρίζετε. Ο Αντρέας ο...Μπάρκουλης τελικά δεν θα κατέβει για δήμαρχος;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΑΑ...
ΘΑ ΒΡΕΙ , ΘΑ ΒΡΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ" ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

7.47 γιατι στεναχωριεσαι μηπως δεν μεινει για σενα? δεν σε ειδα να σε αποσχολουν αυτα τα τοσο σοβαρα πραγματα και μη κρινεις τους αλλους εξ ιδιων.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΚΙΝ.

Ανώνυμος είπε...

Σου δώσαμε δύναμη Γιάννη την πρώτη φορά και εσύ μας έδωσες ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ .Λοιπόν ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ θα πάρεις αυτή την φορά .