Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Επίσκεψη του Γ. Παπαναστασίου στον δήμο Ινάχου


Δελτίο Τύπου 
   Τα χωριά του ορεινού Βάλτου στο δήμο Ινάχου επισκέφθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παπαναστασίου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Σκαρμούτσο καθώς και υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του.
   Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής, συζήτησε μαζί τους, ενώ  επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου όπου συνεχάρη το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια που καταβάλλεται, προκειμένου οι πολίτες που ζουν στις απομακρυσμένες από τα αστικά κέντρα περιοχές να έχουν καθημερινή ιατρική φροντίδα. Μάλιστα- όπως είπε- σε μια εποχή όπου ο τομέας της Υγείας αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα στο νομό Αιτωλ/νίας αλλά και σε όλη τη χώρα, η συνειδησιακή αυτή προσπάθεια αποκτά πολυτιμότερη αξία και σημασία.
   Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παπαναστασίου μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποίησε η ΟΝΝΕΔ στο Αγρίνιο παρουσία της βουλευτή Ελίζας Βoζεμπέργκ τόνισε μεταξύ άλλων πως η ενεργή παρουσία και συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην κοινωνική αλλά και στην πολιτική και ζωή ενός τόπου, διατηρεί την δική της βαρύτητα και διάσταση  αφού μέσα από αυτή την ενασχόληση προκύπτουν προτάσεις, διαμορφώνονται απόψεις και θέσεις σχετικά με τοπικά ή ευρύτερα ζητήματα.
   «Δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη» σημείωσε σε άλλο σημείο του χαιρετισμού του στην εκδήλωση ο Γιώργος Παπαναστασίου, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα πως οι εποχές όπου συντηρούνταν «τεχνητά διλήμματα» στις τοπικές κοινωνίες έχουν περάσει. Οι προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας άλλωστε, κάθε άλλο παρά  «διαχωριστικές γραμμές» επιτρέπουν.  
   Οι επισκέψεις του υποψηφίου Περιφερειάρχη θα συνεχιστούν σε περιοχές του νομού καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. Αύριο το πρωί (18/10), ο Γιώργος Παπαναστασίου θα βρίσκεται στο δήμο Αιτωλικού, ενώ ακολούθως θα επισκεφθεί και το δήμο Οινιαδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: