Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ντροπή σου κύριε υποψήφιε

Ωμοί εκβιασμοί γίνονται σύμφωνα με όσα μας καταγγέλουν πολίτες - αναγνώστες μας από υποψήφιο δήμαρχο. Ο  εν λόγω κύριος εκβιάζει πλέον απροκάλυπτα ψηφοφόρους και συγγενείς υποψηφίων συμβούλων σε άλλους συνδυασμούς, ότι θα απολυθούν από την  (εποχιακή) εργασία τους εάν δεν τον ψηφίσουν. Παρά το ότι ο ''ψαρωμένος'' ψηφοφόρος που δέχτηκε το τηλεφώνημα εξήγησε ότι δεν γίνεται να μην υποστηρίξει το συγγενή του (αδερφό του συγκεκριμένα), ο  επίδοξος  ηγέτης του νέου δήμου μας συνέχισε να τον απειλεί ψυχρά και αδίστακτα.
Τα ίδια και χειρότερα μας καταγγέλουν και άλλοι οι οποίοι είναι φακελωμένοι και αρχειοθετημένοι λόγω ρουσφετολογικής τοποθέτησής τους σε διάφορες θέσεις εργασίας και δέχονται απειλητικά τηλεφωνήματα  ώστε να μην τολμήσουν να ψηφίσουν άλλο συνδυασμό. Φαίνεται ότι ο υποψήφιος έχει χάσει την ψυχραιμία του και την αίσθηση του μέτρου.
Έτσι φαίνεται ότι οραματίζονται κάποιοι την διαχείριση των κοινών και τη δημιουργική νέα εποχή για την ιερή πόλη και το διευρυμένο δήμο.
Κάνουμε προσπάθεια να πάρουμε συγκεκριμένα στοιχεία στα χέρια μας. Υπάρχει και εισαγγελέας....

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν μάς λες και το όνομά του για να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε;

IeraPolis είπε...

διάβασε προσεκτικότερα το κείμενο

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ. ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ.ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ....
ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΝΑ ...ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ!
ΟΤΙ ΕΦΑΓΕ ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΟΤΙ ΠΗΔΗΞΕ ΠΗΔΗΞΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ουστ Γιάννο, σε πήρανε χαμπάρι όλοι

Ανώνυμος είπε...

Η κα Κατσίνα Σοφία - Δικηγόρος που είχε ανακοινωθεί, τι έγινε και άλλαξε πορεία;
Μήπως ήταν ένα ακόμη κόλπο από τη γνωστή μέθοδο που πέταξε έξω τον Ψαράκη και προσπαθεί να καρπωθεί όλους και όλα με κάθε μέσο;