Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

''Μπαρούφα'' τελικά το Βατοπέδι;

Για το πιο πολυσυζητημένο "σκάνδαλο" του Βατοπεδίου, σχεδόν τίποτε δεν αποδείχθηκε, και όλα τα πορίσματα που εκδόθηκαν, απάλλασσαν από κάθε κατηγορία τους εμφανιζόμενους ως διαπλεκόμενους υπουργούς!..
Κι' όμως… Σ’ αυτήν την υπόθεση επέμεναν το ΠΑΣΟΚ και η κυβέρνησή του να επιδοθούν στην πιο άθλια και υποκριτική μικροπολιτική!..
Όσο και αν την ψάξει την υπόθεση του Βατοπεδίου, μόνο στην πολιτική του πλευρά μπορεί να σταθεί κανείς. Με τις κινήσεις Ρουσόπουλου – Αγγέλου, που εμφανίζονταν ως εκπρόσωποι του… Εφραίμ! Το ΠΑΣΟΚ, όμως, τραβώντας την υπόθεση "από τα μαλλιά" και συνεπικουρούμενο από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έφερε το θέμα στη Βουλή με ΠΕΝΤΕ κατασκευασμένες και ανυπόστατες κατηγορίες!..
Και εξευτελίστηκαν!..
Ακόμη και οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές καταψήφισαν τις 4 από τις 5 κατηγορίες και παρέπεμψαν αφελώς τρεις πρώην υπουργούς για μία, χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους και μάλιστα εις γνώση του ΠΑΣΟΚ ότι και γι’ αυτή τη δήθεν κατηγορία έχει επέλθει ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ!
Ολα, όμως, χάρη στη μαύρη προπαγάνδα και στη δημιουργία εντυπώσεων…
Κυρίως στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την πρωτοφανή αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και την οργή των πολιτών!..
Και μετά απορούν ακόμα γιατί ο λαός τούς "έφτυσε" κυριολεκτικά κατά τις τελευταίες εκλογές!..

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: