Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Με άνωθεν εντολή η αναχαίτηση του πτέραρχου - διαταγή εξετελέσθη επιτυχώς !!

Φίλε Γιώργο, ο Θεός και οι ευχές μου μαζί σου
Όποιος νομίζει ότι η επιτυχία του Πάνου Κατσούλη οφείλεται μόνο σε ενδοπασοκικούς παράγοντες, πλανάται πλάνην οικτρά. Ασφαλώς και τα γνωστά κέντρα εξουσίας (βουλευτές, πρώην δήμαρχος κλπ) έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην ενίσχυση του υποψηφίου που στην ουσία εκπροσώπησε έστω και άτυπα το κυβερνών κόμμα, απρόσμενη όμως βοήθεια ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε.  Άτομα που ανήκουν στο περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη και προαλείφονται να ενταχθούν στο νέο της κόμμα εντός των προσεχών ημερών, αλώνισαν σπίτι σπίτι τις τελευταίες ημέρες, με σκοπό να αναχαιτίσουν ψήφους δεξιών προς τον Γ. Πρεβεζάνο, ώστε να εμποδίσουν την εκλογή των εκπροσώπων της ΝΔ και να εισπράξει την ήττα ο Αντώνης Σαμαράς. Προφανώς το φαινόμενο θα είχε πανελλήνια εμβέλεια και όχι μόνο τοπικά χαρακτηριστικά. Από τα αποτελέσματα των εκλογών μπορεί να συνάγει κανείς το συμπέρασμα ότι η ''προσπάθεια'' είχε επιτυχία αν κρίνουμε από την απώλεια μεγάλων δήμων και περιφερειών που κλασικά πρόσκεινται στη ΝΔ.  
     Αυτό βέβαια δεν μειώνει τα επικοινωνιακά λάθη της τελευταίας στιγμής που επέδρασαν αρνητικά στα αντανακλαστικά του κόσμου και τα οποία δεν μπόρεσαν, πάνω στον ενθουσιασμό τους για τη διαφαινόμενη συσπείρωση,  να αποφύγουν οι συνεργάτες του Γ. Πρεβεζάνου, όπως η εμφάνιση του αντιδημάρχου Μαστραπά την Παρασκευή το βράδυ- όταν πήγαν να δηλώσουν στήριξη οι Μουρκούσης και Σαλμάς - να χειροκροτεί, στην είσοδο μάλιστα του εκλογικού του κέντρου ,  πλέοντας σε πελάγη νεοδημοκρατικής ευτυχίας
    Το χειρότερο μάλιστα όλων είναι ότι βιάστηκαν οι συνεργάτες του να δημοσιοποιήσουν στο διαδίκτυο και τα ΜΜΕ τις φωτογραφίες λες και επρόκειτο για μεγάλη επιτυχία η συμπόρευση της τελευταίας στιγμής ενός κατά γενική ομολογία αποτυχημένου αιρετού, συνυπεύθυνου για την κακοδιαχείριση Αναγνωστόπουλου. Τα λάθη όμως πληρώνονται.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διασταυρωμένο από πολλές μεριές.

Ανώνυμος είπε...

ο μουρκουσης τι ρολο επαιξε?οι φημες λενε οτι υπογειως εκανε αλλα

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΟΙ ΦΩΣΚΟΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ..ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ...ΤΟ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΛΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ......

Ανώνυμος είπε...

μετα την παρουσια του σαλμα και του λιβανου που πολεμησαν λυσσαλεα τον πρεβεζανο ως γεφυροποιων και συνεκτικων κρικων κομματικης συσπειρωσης ολα αλλαξαν.Καποιοι δεν ηθελαν να βγει ο πρεβεζανος και πηγαν στον Κατσουλη.

Ανώνυμος είπε...

για τα μυστικά ραντεβουδάκια των στελεχών του ΛΑΟΣ ξέρετε τίποτε;;;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΧΑΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΛΗ.

Ανώνυμος είπε...

"ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ
ΜΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ..."
λαικη παροιμια
βρε μπας και ηταν απ την αρχη με τον Παναή?

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ή Κυρία 11:30,
Είναι φυσικό οι κυρίες (ψηφοφόροι) του Μουρκούση να χάρηκαν με την εκλογή του κυρίου Παναγιώτη Καστούλη, αφού τον ψήφισαν κατά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θα πρέπει όμως να σ’ ενημερώσουμε γιατί τον ψηφίσανε. Η μεν πρώτη κυρία που προέρχεται απ’ το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και η δε δεύτερη κυρία που προέρχεται απ’ το χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν να εκλεγεί για δεύτερη φορά ο κύριος Πρεβεζάνος γιατί κατά τη θητεία του έκανε τα Δημοτικά Συμβούλια με την παρουσία της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος). Και αυτό γιατί οι εν λόγω κυρίες του ζητούσαν να καταγγείλει στον Εισαγγελέα την Πράξη Εφαρμογής του παράνομου σχεδίου πόλεως Μεσολογγίου (περιοχές Βίγλα, Καλλονή και Αγίου Δημητρίου), που την είχε υπογράψει ο κύριος Γεώργιος Παπαναστασίου (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη Νέα Δημοκρατία) με την ιδιότητα του «Αντινομάρχη» (επί θητεία κου Σταμάτη), χωρίς όμως προηγουμένως να έχει οριστεί Αντινομάρχης από τον τότε Νομάρχη. Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε ότι με την Πράξη Εφαρμογής του παράνομου αυτού Σχεδίου Πόλεως που ξεκίνησε να εφαρμόζεται με τις ευλογίες του τότε Νομάρχη, του «μαϊμού Αντινομάρχη» και του κυρίου Πρεβεζάνου, δημόσια κτήματα (κυρίως στην περιοχή Βίγλα), που ανήκουν σε σένα, σε μένα, στις εν λόγω κυρίες και σ’ όλο τον μεσολογγίτικο λαό, τα καρπώθηκαν επίλεκτοι επιφανείς πολίτες για να τα κάνουν πολυκατοικίες. Με άλλα λόγια η μπαζωμένη λιμνοθάλασσα (δημόσια κτήματα) έγινε «ιδιόκτητη γη» κάποιων. Στον πρώτο γύρω στήριξαν τον κύριο Μουρκούση, γιατί ο ίδιος (το ανέφερε και στην ομιλία του στο Μεσολόγγι), είπε ότι αυτό το καυτό ζήτημα θα το αναδείξει. Η ελπίδα ότι ο κύριος Κατσούλης ίσως ασχοληθεί μ’ αυτό το θέμα μιας και δεν έχει δοκιμαστεί ως Δήμαρχος ώθησε τις συγκεκριμένες κυρίες να τον ψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ή Κυρία 11:30,
Είναι φυσικό οι κυρίες (ψηφοφόροι) του Μουρκούση να χάρηκαν με την εκλογή του κυρίου Παναγιώτη Καστούλη, αφού τον ψήφισαν κατά το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Θα πρέπει όμως να σ’ ενημερώσουμε γιατί τον ψηφίσανε. Η μεν πρώτη κυρία που προέρχεται απ’ το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και η δε δεύτερη κυρία που προέρχεται απ’ το χώρο του ΠΑΣΟΚ δεν ήθελαν να εκλεγεί για δεύτερη φορά ο κύριος Πρεβεζάνος γιατί κατά τη θητεία του έκανε τα Δημοτικά Συμβούλια με την παρουσία της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος).

Ανώνυμος είπε...

(Συνέχεια απ’ το προηγούμενο) Και αυτό γιατί οι εν λόγω κυρίες του ζητούσαν να καταγγείλει στον Εισαγγελέα την Πράξη Εφαρμογής του παράνομου σχεδίου πόλεως Μεσολογγίου (περιοχές Βίγλα, Καλλονή και Αγίου Δημητρίου), που την είχε υπογράψει ο κύριος Γεώργιος Παπαναστασίου (Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη Νέα Δημοκρατία) με την ιδιότητα του «Αντινομάρχη» (επί θητεία κου Σταμάτη), χωρίς όμως προηγουμένως να έχει οριστεί Αντινομάρχης από τον τότε Νομάρχη. Ενδεικτικά θα σας αναφέρουμε ότι με την Πράξη Εφαρμογής του παράνομου αυτού Σχεδίου Πόλεως που ξεκίνησε να εφαρμόζεται με τις ευλογίες του τότε Νομάρχη, του «μαϊμού Αντινομάρχη» και του κυρίου Πρεβεζάνου, δημόσια κτήματα (κυρίως στην περιοχή Βίγλα), που ανήκουν σε σένα, σε μένα, στις εν λόγω κυρίες και σ’ όλο τον μεσολογγίτικο λαό, τα καρπώθηκαν επίλεκτοι επιφανείς πολίτες για να τα κάνουν πολυκατοικίες.

Ανώνυμος είπε...

. (Συνέχεια απ’ το προηγούμενο) Με άλλα λόγια η μπαζωμένη λιμνοθάλασσα (δημόσια κτήματα) έγινε «ιδιόκτητη γη» κάποιων. Στον πρώτο γύρω στήριξαν τον κύριο Μουρκούση, γιατί ο ίδιος (το ανέφερε και στην ομιλία του στο Μεσολόγγι), είπε ότι αυτό το καυτό ζήτημα θα το αναδείξει. Η ελπίδα ότι ο κύριος Κατσούλης ίσως ασχοληθεί μ’ αυτό το θέμα μιας και δεν έχει δοκιμαστεί ως Δήμαρχος ώθησε τις συγκεκριμένες κυρίες να τον ψηφίσουν.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ή Κυρία 09:11,

Την απάντηση στην απορία σας θα τη βρείτε μέσα στην απάντηση που δόθηκε στον κύριο ή κυρία 11:30.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ Η ΚΥΡΙΑ 11.17 ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΑΡΧΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΟΥΝ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

από ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον τόπο απο ειδικές θέσεις επιβάλλεται να λένε όλη την αλήθεια και όχι τη μισή.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ή Κυρία 03:00,

Διαισθάνομαι ότι μάλλον μέσα απ’ το σχόλιο που αναρτήθηκε σχετικά με το παράνομο Σχέδιο Πόλεως της Ι.Π. του Μεσολογγίου (περιοχές Βίγλα, Άγιος Δημήτριος και Καλλονή), δεν αντιλήφθηκες κάτι πολύ σημαντικό: τα άτομα που ωφελήθηκαν απ’ την εφαρμογή του παράνομου Σχεδίου Πόλεως ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΙΩΠΟΥΝ. Κατά συνεπεία δεν αποτελούν «Ρομπέν των Δασών». Αυτοί που αντέδρασαν είναι αυτοί που ζημιώθηκαν και κάνοντας την σχετική έρευνά τους (ξετυλίγοντας σιγά σιγά το κουβάρι), ανακάλυψαν τις παρανομίες του Σχεδίου, με αποκορύφωμα την χρησιμοποίηση της Δημόσιας Γης στην πράξη εφαρμογής ως «ιδιόκτητη γη» κάποιων.
Ως αναφορά τώρα την αποκάλυψη αυτών που χρησιμοποίησαν τη «Δημόσια Γη», έχοντας σύμμαχο την πλειονότητα των υπαλλήλων της Κτηματική Υπηρεσίας, το Υποθηκοφυλακείο, και πολλούς συμβολαιογράφους, θα έχετε ανάλογα με την αντίδραση και την πολιτική που θ’ ακολουθήσει ο νυν Δήμαρχος. Επιτρέψτε μας να μη φανερώσουμε «όλα τα χαρτιά μας», που έχουν κατατεθεί προς το παρόν μόνο στο Εφετείο Πατρών για την δικαίωση της μίας εκ των δύο κυριών που έχει προσφύγει κατά της εφαρμογής του Σχεδίου Πόλεως που έχει αποζημιωθεί ανεπανόρθωτα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριε ή Κυρία 07:08,

Δυστυχώς δεν υπηρετώ τον τόπο μου από ειδική θέση. Γράφω μέχρι εκεί που μπορώ να γράψω για το συγκεκριμένο επίμαχο θέμα.
Αν μου δινόταν η δυνατότητα, όμως, να υπηρετήσω αυτό το τόπο μέσα από τη δημόσια διοίκηση, θα ήθελα πραγματικά να εργάζομαι στην Κτηματική Υπηρεσία. Προτεραιότητα μου αν είχα διοριστεί σε μια τέτοια θέση θα ήταν η περίφραξη όλων των δημοσίων κτημάτων με σιδεριές βαριές. Και αυτό γιατί όλη τη μπαζωμένη θάλασσα η κυρία Λούλα Μούρκα, την έχει κάνει οικοπεδάκια της (έχει λέει συμβόλαιο απ’ τον Τούρκο) προς πώληση.
Επιπρόσθετα, αν δεν εργαζόμουν στην Κτηματική Υπηρεσία, θα ήθελα να εργάζομαι στο Υποθηκοφυλακείο, εκεί όπου γίνεται μετεγγραφή της δημόσιας γης σε ονόματα πολιτών, για να φωνάζω μπας και γλυτώσω κανένα δημόσιο κτήμα.
Τέλος, αν δεν ήμουν υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας ή υπάλληλος του Υποθηκοφυλακείου, θα ήθελα να εργαζόμουν ως Συμβολαιογράφος για να καταγγείλω ως «ανήθικους», όλους και όλες που κάνουν συμβόλαια σε ιδιώτες και αφορούν δημόσια κτήματα.
Κρίμα που είμαι απλός πολίτης που απλά αγαπά τον τόπο του και δεν θέλει να δει μπαζωμένα προς πώληση ακόμα και τα τηγάνια της αλυκής.