Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Συνέχεια στο σήριαλ του ΙΚΑ με νέο επεισόδιο

     Σοβαρότατο επεισόδιο έλαβε χώρα χθές το απόγευμα στα γραφεία του τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ  μεταξύ της πρώην διευθύντριας κας Μαίρης Μπακοδήμου και του προσφάτως τοποθετηθέντος Διευθυντού κου Βλάχου. Αφορμή, σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσε η τοποθέτηση κλειδαριάς στο υποκατάστημα από το νέο Διευθυντή χωρίς να έχει προηγηθεί παράδοση-παραλαβή από την απερχόμενη  Διευθύντρια. 
   Μάλιστα κλήθηκε και η αστυνομία η οποία όμως περιορίστηκε στο ρόλο του διαμεσολαβητή μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών και προφανώς ευρισκόμενη σε δύσκολη θέση αρκέστηκε απλώς στην καταγραφή του περιστατικού και στις ανάλογες συστάσεις, μιας και διαπιστώθηκε ότι ο μεν νέος διευθυντής είχε το κλειδί από την κεντρική κλειδαριά, η δε πρώην διευθύντρια είχε από τις επιμέρους, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η πρόσβαση σε υπαλλήλους εξουσιοδοτημένους για το άνοιγμα και το κλείσιμο του υποκαταστήματος.
   Μετά το έντονο φραστικό επεισόδιο η πρώην Διευθύντρια  εξαιτίας της έντασης και της διάρκειας του συμβάντος εισήχθη για νοσηλεία  στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με συμπτώματα νευρικού κλονισμού. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι στο τοπικό υποκατάστημα η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο  και ότι συμπεριφορές σαν αυτές του νέου διευθυντή μόνο βεβιασμένες και καταχρηστικές μπορούν να θεωρηθούν. Απορούμε, με ποιό δικαίωμα και για ποιό λόγο, πριν καν αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του προβαίνει σε αντικατάσταση των λουκέτων ασφαλείας του υποκαταστήματος λες και το ΙΚΑ είναι ιδιωτικός του χώρος, προκαλώντας αναπόφευκτα  θυμηδία στους διερχόμενους για τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίζονται, απαξιώνοντας ταυτόχρονα και το ίδρυμα. 
   Έντονα επιπλέον κυκλοφορεί το όνομα του κου Θ. Μωραίτη ως άμεσα εμπλεκόμενου και κυρίως υπευθύνου για την αντικατάσταση της Διευθύντριας, ο οποίος εάν πράγματι εκόπτετο  να προαγάγει την αξιοκρατία στο ΙΚΑ, θα μπορούσε να αρχίσει από το υποκατάστημα Αγρινίου όπου παραμένει Διευθύντρια ΔΕ και όχι τοποθετώντας εδώ Αγρινιώτη Διευθυντή με το πρόσχημα της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης .

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην σκίσετε το...καλσόν εκεί στο ΙΚΑ. Σανίδα που χρειάζεστε όλοι σας εκεί μέσα

Ανώνυμος είπε...

τι να πει κανεις...καλα ο μωραιτης ο αμορφωτος τι θελει..να το παιξει εραστης της αξιοκρατιας;τι θα μας πουν τωρα τα τσιρακια του στο Μεσολογγι;

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΩΡΑΙΤΗΣ Ο ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΙΕΚ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

APOTELESMATA DHMOY MESOLOGGIOY BOYLEYTIKES 2009...
1.ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 2.141
2 ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 2.000
3 ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.768
4 ΨΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 1.667
5 ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 1.639
6 ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 1.380
7 ΔΗΜΑΔΑΜΑ ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1.360
8 ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑ 837
9 ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 558
10 ΤΟΡΟΥΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ 396
11 ΣΙΟΥΝΑ - ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 255

ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

μαλακες μεσολογγιτες.
αμα ηξεραν να ψηφιζουν

Ανώνυμος είπε...

ayti einai i poli mas

Ανώνυμος είπε...

Διοίκηση του ΙΚΑ να δώσει λύση δεν υπάρχει?
Πρέπει να γίνει σοβαρό επεισόδιο για να λάβει θέση ?

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σοβαρο θεμα για να ασχολειται ο κοσμος!!!!!!!!!!!!!
Και τι πειραζει δηλαδη που χρειαζονται και οι δυο για να ανοιξει το μαγαζι?
Μηπως οποιος κανει φασαρια εχει κατι να κρυψει η κατι να καλύψει?
Εστω οτι τον κ.Βλαχο τον εβαλε ο κ.Μωραϊτης,την κ.Μπακοδημου δεν την εβαλε καποιος αλλος?
Ποια η διαφορά?
Και αυτοι οι θεατρινισμοί?
Τι κωμωδια!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ?

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ? ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ? ΛΟΓΩ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑΣ ? ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ? ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ ? ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΩΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΛΑΧΟ ( ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ )ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ?

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ?

Ανώνυμος είπε...

3.18 τι δικαιολογεις τωρα κανοντας συμψηφισμους.Λες οσοι υποστηριζουν την μπακοδημου να εχουν συμφερον;δηλαδη με τον βλαχο δεν εχου;απλα η γυναικα εκανε διαπιστωμενα καλα την δουλεια της,ειναι Μεσολογγιτισσα και εβαλε ταξη.Δεν ειναι υποχειριο κανενος και δεν κανει δουλειες βουλευτων.Τελος παντων καποιοι με το προσχημα της αξιοκρατιας βαζουν τους δικους τους.Αν εσυ δεν το θεωρεις σοβαρο ζητημα ισως το λες επειδη καποια δουλιτσα βουλευτη αγρινιωτη κανεις.Και ειναι καιρος οι Μεσολογγιτες να παρουν με τις πετρες τους κομματαρχες των βουλευτων που απαξιωσαν το Μεσολογγι και το εβλαψαν συνεχομενα.Τους ξερουμε ολοι και καιρος να απομονωθουν .Τερμα η ανοχη στους αγρινιωτες που υπονομευουν το Μεσολογγι.Τι δουλεια εχει ο Βλαχος στο Μεσολογγι ως διευθυντης.Δεν τον ξερουμε δηλαδη,τώρα τον μαθαμε;Ο μωραιτης εν ετει 2010 κανει κομματικες εκκαθαρισεις δηλαδη;Αν αυτο δεν ειναι σοβαρο ζητημα πες μας ποιο ειναι.Κοιτα γυρω σου ολοι κανουν την παπια .Μονο αυτο το μπλογκ και η αιχμη ανεδειξαν το θεμα.Ολοι οι αλλοι κανουν δουλικα την δουλεια τους.Γλειψιμο στους βουλευτες

Ανώνυμος είπε...

Oπως γράφει και ο 3.18 συνήθως εκείνος που φωνάζει έχει να κρύψει ή να καλύψει κάτι. Εφ' όσον η κα Μπακοδήμου είναι υπέρμαχος της αξιοκρατίας δεν μπορεί παρά να αναγνωρίζει ότι ο αντικαταστάτης της διαθέτει περισσότερα προσόντα.
Σε ό,τι αφορά τους κακόβουλους Αγρινιώτες που εκμεταλλεύονται το Μεσολόγγι ας απαντήσει κάποιος στο εξής: Υπάρχει κάποιος με προυπηρεσία και πανεπιστημιακό τίτλο από το Μεσολόγγι που διεκδικεί τη θέση; Αν ναι, μαζί σας, ας την πάρει εκείνος. Αν δεν υπάρχει, αξιοκρατκά τοποθετείται εκείνος με τα περισσότερα προσόντα, ας είναι και από το Καστελλόριζο. Δηλαδή, αν εγώ είμαι από την Καστοριά και έχω πτυχίο αντικαταστήσω σε μια δημόσια θέση στη Φλώρινα κάποιον ντόπιο απόφοιτο λυκείου υπηρετώ το "σάπιο κατεστημένο";
Oσο για το γεγονός ότι όλοι "κάνουν την πάπια" και μόνο δύο ΜΜΕ (της πόλης του Μεσολογγίου) ανέδειξαν το γεγονός το συμπέρασμα μπορεί να είναι και διαφορετικό. Μόνο εκεί έχει πρόσβαση η κα Μπακοδήμου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΤΑΡΑΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΤ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ (ΔΕ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΧΑΛΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ

Ανώνυμος είπε...

8.56 apanthse moy amesos an i proistameni sto agrinio poy exei pano apo 120 atoma ypalliloys einai panepistimiakis ekpaideysis..apofoitos lykeioy einai opos kai i proistameni naypaktoy..toys pire o ponos gia to Mesologgi?kai kati allo ..ypotheseis toy ypokatastimatos poy empleketai o vlaxos exoyn stalei ston eisaggelea nai i oxi?pos ginetai dieytintis kapoios poy empleketai eisaggelika?

Ανώνυμος είπε...

6.46.Δεν λεω οτι εχουν ολοι συμφερον αλλα σιγουρα καποιοι εχουν για να ασχολουνται τοσο πολυ με ενα τοσο απλο θεμα.Δεν υπηρετω κανενα Αγρινιωτη ουτε εχω συναλλαγη με το ΙΚΑ,ουτε γνωριζω τον κ.Βλαχο.Αλλα δεν μου αρεσουν οι υπερβολες και ο δηθεν τοπικισμος.Αν ο κ.Βλαχος δεν ηταν Αγρινιωτης δεν θα πειραζε?Διαβαζω οτι συνεχως γινονται αναφορες σε Αγρινωτες που εχουν τοποθετηθει σε θεσεις στο Μεσολογγι.
Μηπως θελετε(ο 6.46)ενα δικο σας κρατος και να οριζετε δικους σας αρχοντες?
Η γινεστε αθελά σας δεκανικια προσωπικων επιδιώξεων καποιων που χρησιμοποιουν ως δολωμα τον τοπικιστικο παραγοντα?
Τωρα αναδειχτηκε αλλο μεγαλο θεμα,ποιος ειναι ο κλειδοκρατορας?
Ειναι δυνατον?