Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Η Καθαριότητα ευθύνη όλων - 2ήμερο εθελοντισμού

6 σχόλια:

Sebastian είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Sebastian είπε...

μπραβο στο δημο και στους πολιτες που θα συμμετασχουν. το θεμα βεβαια ειναι οτι οι εθελοντες αυτοι ειναι οι ευαισθητοποιημενοι πολιτες που ετσι κι αλλιως ΔΕΝ ρυπαινουν το περιβαλλον. οι δε καθαυτο υπευθυνοι για το χαλι που βλεπουμε τριγυρω μας, ουτε θα βοηθησουν, ουτε θα συμμορφωθουν, ασε που θα καθονται με τη φραπεδιά τους και θα γελανε με τους ...μ@@@κες που θα μαζευουν τα δικα τους σκουπιδια.

Ανώνυμος είπε...

ξεκιναμε απ το αιτωλικο!!!!
τυχαιο???δεν νομιζω.... [αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ..
ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ... ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ? ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ? ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? ΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΕΧΟΥΝ? ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΠΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ Η ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ, Η ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΗΜΙΤΕΛΗΣ, ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΘΛΙΟΙ..... ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ? ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΜΩΣ.. ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ... ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ..

Ανώνυμος είπε...

Τη Κυριακή ας πιάσουν πρώτα το φαράσι οι ¨εθελοντές¨ του Δήμου, δηλ. Πορνάρας, Σκορδίλη και υιος του τέως, αν θέλουν να βοηθήσουν ο Γρηγόρης , ο Μίκης και οι άλλοι.
Αλήθεια αν συμμετέχω θα πάρω βεβαίωση που θα μου μειώνει τα δημοτικά τέλη;

Ανώνυμος είπε...

θα κοψει και τιμολογια για τις βενζινες ο κυριος τακης και τις αφισεσ ο φουντουκος?
ρε ιεραπολης,γιατι δεν εβγαλες το τιμολογιο απο το σαραμαρα