Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ημέρα εθελοντικής καθαριότητας. Μια καλή αρχή

                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                  Με τη συμμετοχή περίπου 300 εθελοντών και με κεντρικό σύνθημα «Πέτα την αδιαφορία σου, Όχι σκουπίδια!», πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το Σάββατο και την Κυριακή 12 και 13 Φεβρουαρίου, το διήμερο εθελοντικής καθαριότητας στις Δημοτικές Ενότητες του Αιτωλικού, του Νεοχωρίου, της Κατοχής, του Μεσολογγίου και της Τοπικής Κοινότητας της Γουριάς. Θα ακολουθήσουν την επομένη Κυριακή οι Τοπικές Κοινότητες του Ευηνοχωρίου και της Σταμνάς (στο χώρο της παραλίας Σταμνάς).

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, μετά την ολοκλήρωση του διημέρου εθελοντικής δράσης δήλωσε: «Έγινε η αρχή. Για ένα νέο μοντέλο λειτουργίας του δήμου που θα ευνοεί και θα υποστηρίζει τη συμμετοχή της ίδιας της κοινωνίας στις υποθέσεις του δήμου. Για να κατακτηθεί μέσα από μια πορεία κοινών πρωτοβουλιών η συνευθύνη των αιρετών, των εργαζομένων του δήμου και των εθελοντών πολιτών. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους κάθε ηλικίας, στα νέα παιδιά και ιδίως στους μαθητές, στους εργαζόμενους του δήμου και στα μέλη των συλλόγων, που με ανιδιοτέλεια προσέφεραν στον καθαρισμό του δήμου. Είναι όλοι τους παράδειγμα προς μίμηση. Συνεχίζουμε και σχεδιάζουμε μαζί τις επόμενες πρωτοβουλίες μας».

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ : ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΝΕ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ ΝΤΑΟΥΛΙΑ
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΗΣΥΜΙΩΤΗΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

2.44 ,

για γύφτο σε κόβω κι εγώ...

Ανώνυμος είπε...

ηρεμήστε μωρέ παιδιά μη βγάζετε απ τα πάντα αγκάθια. ας καθαρίσουμε τη πόλη μας εμείς οι ίδιοι κ ας μη τη ξαναλερώσουμε ποτέ κι αφήστε τους Δημάρχους να το καμαρώνουν σαν δικό τους έργο, δεν πειράζει.απο σήμερα ας το παλέψουμε δεν είναι δα και τόσο σπουδαίο

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 6:46
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...
ΗΜΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ....
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ Θ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΩ ΠΑΛΙ ...ΞΥΔΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πουρνάρας με τα 2.300 ευρώ το μήνα καθάριζε και αυτός?

Όσο για το Δήμαρχο με το μισθό των 6.000 ευρώ, αντί να καθαρίζει με τη σκούπα, δεν πάει μέχρι την επιτροπή Διαφάνειας να καταθέσει το πόθεν έσχες της προεκλογικής του εκστρατείας και να αφήσει τα σάπια?

Ανώνυμος είπε...

kwstaki min aythadiazeis... pali me kefalaia?

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΔΑΚΙ ΚΥΡΙΟΣ?
ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΕ.....

Ανώνυμος είπε...

me mikra kosta me mikra mikre mou paxoule amea sintrofe sosia-listi