Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:

'' Παρακολουθώ από την ορκωμοσία του νέου δήμαρχου τις κινήσεις του  και θέλω να αναφερθώ σε κάποια πταίσματα σε σχέση με τα είδη πολλά όργια που έχει κάνει.
 1)   Ανακοίνωσε  με τα περιβόητα δελτία τύπου ότι η ανακύκλωση στον δήμο ξαναρχίζει. Και ρωτώ εγώ είχε αρχίσει ποτέ;;;;  Έχετε πάει ποτέ κύριε δήμαρχε πάνω στον χυτά και ρωτήσατε;; Αλλά λένε οι υπάλληλοι του έργου επάνω. Μάλλον γελάνε; Άλλωστε δεν βλέπω και πολλές σκουπιδιάρες ανακύκλωσης να κυκλοφορούν.
2)   Στο τελευταίο ΔΣ στο θέμα με τον διευθυντή σχολείου που ΚΑΚΩΣ δεν πήγαινε τα παραστατικά στη σχολική επιτροπή είπατε κάτι για εισαγγελέα αν θυμάμαι καλά. Και σίγουρα θυμάμαι. Δεν αναφέρθηκε η ίδια λέξη όταν λόγου χάρη έγινε κουβέντα για τις αλυκές. Αλλά για να μπορείς να μιλάς για εισαγγελέα πρέπει να είσαι εσύ νόμιμος. Όταν είσαι δήμαρχος αντίστοιχος με την κυβέρνηση Τσονάκογλου που σε λίγες μέρες μπορεί να είσαι έκπτωτος από δήμαρχος για πλήθος παρανομιών μπορείς να μιλάς;;;;
3)  Μας κάνατε ανάλυση στο ΔΣ ,εκτός θέματος, για να κάνουμε αγώνα ώστε στην απογραφή να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε. Είναι σημαντικό για τον δήμο , για την ΣΑΤΑ κ.τ.λ. είπατε. Γιατί εσείς και οι άλλοι δυο που ζητήσατε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ( Ψαράκης, Πετρόπουλος) δεν αντιδράσατε πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου στο θάψιμο αυτό του Μεσολογγίου;;;;; Θα σας έκανε ντά Σώκος;;;; Έστω μια ψευτοπαραίτηση για λόγους ευθιξίας. Και ρωτάω ένας Δήμος 35431 δημοτών ( τελευταία απογραφή και οι 3 δήμοι μαζί) πόσο μπορεί να μεγαλώσει;;; Πάντως όχι τόσο εντυπωσιακά ώστε να αυξηθεί η χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ όπως είπατε. Μπορεί όμως να πάει στον μαγικό αριθμό 40001 δημότες που ο Καλλικράτης ίσως προβλέπει , λέω εγώ τώρα, και άλλους αντιδημάρχους ή  καλύτερες αποδοχές αιρετών ή άλλα  τέτοια θέματα.
Κύριε Κατσούλη δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς πάρτε το χαμπάρι και ξέρουμε και έχουμε καταλάβει πολλά. Εις το επανιδείν. ''
Ένας  αναγνώστης και δημότης που θέλει να λέει πως δεν τρώει κουτόχορτο

Δεν υπάρχουν σχόλια: