Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τρομοκρατήθηκε.....!!!

 ''  Ε! λοιπόν, πήρε τέτοιο φόβο ο κ. Μωραίτης με τα όσα του έκανε σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, που αναγκάστηκε στη μέση της παρέλασης να πάρει τον Πρωθυπουργό στις Βρυξέλλες και αυτός με τη σειρά του τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Καστανίδη και ΑΜΕΣΩΣ ακυρώθηκε!! το Εφετείο στο Αγρίνιο και μας ζήτησαν και ....συγνώμη. ''
            Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και ούτε στα όνειρά μας δεν επιτρέπονται να παρουσιάζονται.
            Έμειναν απέναντί από τον Υφυπουργό μας ( του Αγρινίου και όχι δικό μας) στη διάρκεια της παρέλασης και « κάτι τρέχει στα γύφτικα».
            Τέτοιες αντιδράσεις τις κάνουν  και τα μικρά παιδάκια όταν μαλώνουν μεταξύ τους και πάει η γιαγιά τους να τους τα φτιάξει. Λες και δεν ήξερε ο κ. Μωραίτης ότι κάτι τέτοιες ανούσιες, άνευρες και χωρίς συνέχεια ενέργειες σκόπευε να της κάνει ο Δήμαρχός μας. Και βέβαια ούτε που τις λογάριασε γιατί γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Μεσολογγίτες ΘΑ τον ξαναψηφίσουν γιατί τον έχουν ανάγκη.
            Αν Δήμαρχέ μας ήθελες πράγματι να αντιδράσεις σαν γνήσιος Μεσολογγίτης, τότε θα έπρεπε με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού σου Συμβουλίου να βρεθείς στην Πύλη και φθάνοντας ο Υφυπουργός, να του πεις εξ ονόματος ΟΛΩΝ ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη μας. Δεν το έκανες γιατί είσαι δικός τους. Αυτοί σε ανέβασαν και αυτούς υπηρετείς, το Μεσολόγγι το έχεις για προσωπική χρήση. Μας πέταξαν δε και το κοκαλάκι του Νοσοκομείου « ότι θάάά...έρθουν και κάποιοι γιατροί και εμείς αμέσως δώσαμε συγχωροχάρτι στους βουλευτές του Αγρινίου και στον τ. Νομάρχη κ. Σώκο που έθαψαν πιο βαθειά το Μεσολόγγι.
            Όσο για τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τι να πει κανείς, αρκεί που οι μισοί είναι Πρόεδροι, Αντιδήμαρχοι κ.λ.π. και καλοπερνάνε. Όσο για το Μεσολόγγι ποιος δίνει σημασία!!!!! Μπράβο σε όλους για την βαριά και ασήκωτη σημερινή σας ενέργεια!!.

Το pyrofani

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το παιχνίδι είναι στημένο. Πέφτει δούλεμα από το σύστημα ΠΑΣΟΚ με προεξάρχοντα τον Δήμαρχο. Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν ήταν κόμμα. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ.

Σταφνοκάρι

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί,
μήπως πανάσθε πλάνην οικτράν αν νομίζετε ότι στα πρόσωπα των νυν "Αρχόντων" θα αντικρύσετε τις καρδιές και τη ζέση της ψυχής ενός Ευαγγελάτου, ενός Μηλιώνη...ακόμη ακόμη κι εκείνη του "διορισμένου" που αγάπησαν πραγματικά το Μεσολόγγι??
Μόνη παρηγορηά, ο δραστήριος "διδάσκαλος", στον οποίο εναποθέτουμε τις ελπίδες μας. Έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί. Λείπει το "θέλω", λοιπόν.
Δάσκαλε, δίδαξέ τους, έστω την ύστατη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

file moy exeis apolyto dikio..ta tsirakia pali megaloyrgisan..oyst xeftiles ...exete kanei to mesologgi san ta moytra sas

Ανώνυμος είπε...

του κανανε τα μουτρα κιμα.Ρε δεν ντρεπεστε ξεφτιλες.Ποιον κοροιδευετε βρε τομαρια.Δεν εχετε ουτε την στοιχειωδη αγαπη σ αυτη την πολη

ναυαγός εν αιθρία είπε...

Συμφωνώ εν μέρει με τον φίλο Σταφνικάρι, το πασοκ όμως κυρίως, είναι τρόπος ζωής, είναι life style. Πως λέμε "οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας" πχ, ή όπως λέμε "το διεθνές jet set" , ή ακόμα ο γνωστός "playboy", ε αυτό είναι το πασοκ!!! Ένας κύκλος κοσμικών αλητήριων, που ανήκουν στο διεθνές jet set του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ σοσιαλισμού, και αλωνίζουν εδώ και χρόνια τη χώρα με πληρωμένα τα έξοδα, ασελγώντας στο κορμί και στο λαό της, σαν άξεστοι - χωριάτες πλην ακούραστοι playboys.

Ανώνυμος είπε...

poios eixe tin eythini gia to poios tha katsei stin eksedra ton episimon? giati ekatsan ekei ta kommatoskila? o pasokismos ksepernaei poleis einai akrivos opos eipe o proigoumenos epaggelma... ftiste tous kai doste tous na to katalavoun... oso gia to dimarxo me to na katsei apenanti apo tin eksedra ekane ta moutra kreas kai tou agrammatou ifipourgou kai poulise kai ''antistasi'' se aytous pou o idios theorei ithageneis...
perastika mas... kai perasan molis 3 mines... theloume akoma 3.5 xronia... kalo kouragio...

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ