Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Μετανάστες πουλάνε τα φάρμακα που παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από το Δημόσιο

Αποκάλυψη Βόμβα. Μετανάστες πουλάνε φάρμακα και τα παίρνουν ΔΩΡΕΑΝ από...το Δημόσιο

Σε μία αποκάλυψη βόμβα προέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου και καλεί το υπουργείο να λάβει μέτρα αφου διαπιστώνει οτι κατασπαταλάται δημόσιο χρήμα με ένα απλό τέχνασμα!!!
Σύμφωνα με τον βουλευτή και το news24 οι μετανάστες, οι οποίοι δεν έχουν βιβλιάρια υγείας, επισκέπτονται νοσοκομεία αλλά και κέντρα υγείας και συνταγογραφούν φάρμακα επιδεικνύοντας την κάρτα πρόσφυγα. Στη συνέχεια με την κάρτα αυτή και το συνταγολόγιο λαμβάνουν τα φάρμακα. Αυτό όμως το κάνουν συστηματικά αφου πηγαίνουν πολλές φορές ή στο ίδιο νοσοκομείο σε διαφορετικές βάρδιες, ή επισκέπτονται άλλα νοσοκομεία και κέντρα υγείας!
Τα φάρμακα αυτά στη συνέχεια τα....πουλούν σε άλλους ενώ στο κόλπο φέρονται μπλεγμένα και φαρμακεία τα οποία δεν δίνουν τα φάρμακα στουν μετανάστες αλλά ένα ποσό των χρημάτων που αυτά κοστίζουν, αγοράζοντας ουσιαστικά οι ίδιοι τα φάρμακα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ποιό ΔΝΤ και μνημόνιο και λεηλασία ταμείων του ελληνικού κράτους. IERAPOLIS έκανες την ανακάλυψη του αιώνα για το ποιος φταίει για την κατάντια της χώρας μας. Πως και δεν το είχαμε σκεφτεί; Οφείλει η Ακαδημία Αθηνων και η Ελληνικη βουλή να σε τιμήσει ιδιαιτέρως μαζί με τον ευπατρίδη Κεδίκογλου. Αυτό θα πει ενημέρωση. Οχι παίζουμε!