Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Πόσο κοστίζει μια σημαία;

            Η πρώτη φωτογραφία δείχνει κουρελιασμένο το εθνικό   μας σύμβολό που ήταν αναρτημένο στο βόρειο τμήμα του τείχους του Κήπου των Ηρώων και  είναι ορατό από τις εισόδους της πόλης μας. Καταλαβαίνετε τι θα μας ....έσερναν οι άσπονδοι φίλοι μας.
            Παρά το γεγονός ότι έγιναν παραστάσεις, γράφτηκαν άρθρα κ.λ.π. για την απαράδεκτη εικόνα της πόλης μας και μάλιστα στο σημείο αυτό, εν τούτοις η προηγούμενη Δημοτική αρχή.....δεν άκουγε ....δεν έβλεπε.
                  Η νέα Δημοτική αρχή κατέβασε το κουρελιασμένο εθνικό σύμβολο αλλά άφησε τον ιστό χωρίς σημαία.
            Θα μου πείτε βέβαια, έ! τόσο σπουδαίο είναι που έμεινε χωρίς σημαία;
Μα όταν ζητάμε από τους ξένους να τιμούν τους ήρωές μας και να σέβονται τους ιστορικούς χώρους, πρέπει πρώτα εμείς να το πράττουμε. Πάντως μια σημαία κοστίζει μόνον 5 ΕΥΡΩ.

Το purofani

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας νοιάζει η σημαία.
Τώρα που η τριάδα των ιδικών συμβούλων συμπληρώθηκε με τον κ.Ρεπάσο Δημήτριο του Κων/νου, όπως αναφέρει σχετική ανηρτημένη απόφαση του Δημάρχου, εξόφλήθηκε ένα ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΟ που ήταν διαμαρτυρόμενο για λίγο καιρό. Όμως τώρα όλα καλά και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.
Γιατί 26000 € εσάς σας περισσεύουν;

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ "ΙΕΡΑ ΠΟΛΗ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙΣ.
ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ (1:27) ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΚΕΤΟ ΞΥΔΑΚΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

9.28 από το πολύ ξύδι που μοιράζεις μου φαίνεται ότι είσαι ένας της τριάδας, γιατί εθελοντικά δεν πιστεύω να το μοιράζεις αφειδώς τόσο καιρό.
Πρόσεξε μόνο μην ζαλιστείς !

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΙ ΕΧΩ ΠΕΡΙΣΕΥΜΑ , ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ...

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΓΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...(ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΞΥΔΙ....)