Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ευχαριστούμε πολύ κε υπουργέ


Πολύ που λογάριασε ο κ. Καστανίδης τις «απειλές» του δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, του Δήμου μας και των λοιπών φορέων για το θέμα του Εφετείου που το εγκατέστησε  στο Αγρίνιο.
            Δεν περίμενε όμως κανείς από τον κ. Υπουργό να δείχνει τέτοια περιφρόνηση στην ιστορία, στους αγώνες, στις θυσίες μιας πόλης που βρέθηκε στο διάβα μιας μεγάλης αυτοκρατορίας και την κατατρόπωσε .
            Ο μορφωμένος κ. Καστανίδης ο ξεχωριστός πνευματικός άνθρωπος της Κυβέρνησης, δεν πιστεύαμε ποτέ πως « ελαφρά τη καρδία» θα έπεφτε σ’ αυτό το ολίσθημα να περιφρονήσει μια ιστορική και Ιερή πόλη. Φαίνεται πως και ο ίδιος «μέτρησε τη μεγαλοσύνη εις τα Έθνη με το....στρέμμα».
            Θέλησε και αυτός να προσθέσει κάποιες ψήφους στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ από τη μεγάλη δεξαμενή του Αγρινίου.
            Έτσι λοιπόν, θεμελιώνοντας την απόφασή του αυτή και στέλνοντας ένα μήνυμα στους Μεσολογγίτες για τον άκαρπο αγώνα τους, αποδέχτηκε πρόσκληση του Δήμου και του δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και την Τετάρτη 6 Απριλίου θα μιλήσει στο Αγρίνιο. Ασφαλώς θα γίνει και αποδέκτης πολλών χειροκροτημάτων.
            Κρίμα κ. Υπουργέ της δικαιοσύνης που περιμέναμε από σας την τήρηση των νόμων. 

Το PYROFANI      

           

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na apokleistei o etnikos dromos na min perasei o ypoyrgos

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λες αγαπητέ 10.45! Εδώ ο Δήμος μας ασχολείται με την νέα εξέδρα που θα στείσει για τους επισήμους
έξω από τον Κήπο των Ηρώων και εσύ λες να κλείσουν το δρόμο; Που να βρουνε χρόνο να ασχοληθούν με τα προβλήματα της πόλης. Στην εξέδρα θα καθήσουν ΟΛΟΙ οι βουλευτές του Αγρινίου και τα τμήματα θα τους αποδίδουν τιμές. Δεν μπορεί ο κ. Κατσούλης να μην τους κάνει τιμές αφού τον έκαναν Δήμαρχο.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

Ανώνυμος είπε...

Οχι να αποκλειστει ο εθνικος δρομος.
Να παμε στο Αγρινιο που θα μιλησει την αλλη βδομαδα ο υπουργος του μνημονιου και του εξευτελισμου των θεσμων και της ιερής πολης, και να ριξουμε γιαουρτια.
Μονο ο παγκαλος θα τρωει γιαουρτια?
Τι λετε, δεν αξιζει κι ο καστανιδης μερικα?
Το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε ειναι αυτο.
Αλλα ειναι τοσο χοντροπετσοι που ουτε κι ετσι καταλαβαινουν.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ? ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ ΚΑΙ Η' ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ Η ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ... ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.. Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΙΕΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

11.44 εχεις απολυτο δικιο.Μεσολογγιτης ειμαι αλλα εχουμε γεμισει κοτες,γλειφτες και κολαουζους

Ανώνυμος είπε...

Καποτε οι μεσολογγιτες εδωσαν τη ζωη τους για το εθνος, και τωρα βαριουνται και φοβουνται ακομη και να αντιδρασουν...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί μου στον πόλεμο χρειάζεται στρατηγός ηγέτης. Εδώ ο "στρατηγός" κάθετε διπλωμένος σαν κότα στα αυγά της γιατί αυτοί που τον έβγαλαν δεν μπορεί τώρα να τους πολεμήσει.
Και μολονότι εκτιμώ τον Γιάννη Βισβίκη εν τούτοις και αυτός είναι βουβος μπροστά στους συντρόφους του μήπως κάποτε του δώσουν το χρίσμα. Επομένως τι περίμένεις από το λαό;

Ανώνυμος είπε...

ierapolis και ολοι στο Μεσολογγι.Ας οργανωθουμε και κλεινουμε τον Ευηνο,μολις η υπουργάρα περάσει το Αντιρριο.Κυριολεκτικα πρέπει να γινει της ΚΕΡΑΤΕΑΣ.
Φερτε και τηλεοπτικα Καναλια.