Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Η ….ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ


     Ασφαλώς και δεν πρόκειται για την είσοδο της πόλης μας αλλά για την είσοδο των γραφείων του κ. Δημάρχου!! Το ίδιο πάντως είναι.
            Δυστυχώς ένας μικρός ΧΥΤΑ κατάντησε, η μοναδική σε ομορφιά είσοδος, του ανεκτίμητης αξίας νεοκλασικού κτηρίου, που σήμερα εκτός των άλλων Δημοτικών γραφείων, φιλοξενεί και το γραφείο του κ. Δημάρχου.
            Κι’ όμως, το πανέμορφο και από τα πλέον μοναδικά σε αρχιτεκτονική γραμμή  κτήριο, που στη δεκαετία του '50 φιλοξενούσε την μοναδική τότε στην πόλη μας Εθνική Τράπεζα καθώς και την κατοικία του Δ/ντού αυτής και που από αυτήν την είσοδό του πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες της εποχής, σήμερα έχει καταργηθεί και απλώς φιλοξενεί τα σκουπίδια των γραφείων και τα ξερόκλαδα των δέντρων.
        Κάποιες υποχρεώσεις μου για έκδοση πιστοποιητικών με έφεραν για αρκετές ημέρες στα γραφεία του Δήμου και με λύπη παρατηρώ την ανευθυνότητα ΟΛΩΝ.
            Καλά, κανείς δεν ντρέπεται με αυτή τη απαράδεκτη κατάσταση  μπροστά στην επίσημη πόρτα του κτηρίου που θα έπρεπε να είναι πεντακάθαρη και ο περιβάλλων χώρος του κήπου να είναι γεμάτος λουλούδια, αλλά και από αυτή να μπαίνει ο Δήμαρχος, οι συνεργάτες του και οι ξένοι που τον επισκέπτονται;
            Μετά μιλάμε για Ποιότητα Ζωής και έχουμε και ανάλογο Αντιδήμαρχο που μας ζητάει να φροντίσουμε για τις…..αυλές μας κ.λ.π. Μα αφού βρομίζει το σπίτι σας!! Το δικό μας κοιτάζετε; Αφού το Δημαρχείο βρίσκεται σε αυτή την άθλια κατάσταση, τότε τι να πει και η γειτονιά από την οποία έχει να περάσει οδοκαθαριστής από των Βαΐων!!
            « Κατά τους ηγέτες και η πόλη»
το PYROFANI    
                                                                
           

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...απλά ξέρουμε μόνο να σχολιάζουμε τους "αλλους". Τα δικά μας χάλια δεν τα βλέπουμε. Μπράβο μας λοιπόν. Ωραία παραδείγματα δίνουμε στα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

Σε προηγούμενο σχόλιό σας, είχα γράψει για το "πού μένει ο Δήμαρχος"!!
Σ'αυτό ακριβώς αναφερόμουνα. Επιτυχημένο το σχόλιό σας.
Η "μπόχα" τους μας έσπασε τη μύτη!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΛΕΩ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ? ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΜΙΚΡΑ Η ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ? ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ?ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, Ο Ο ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΠΟΛΗ.