Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Δεν το γλύτωσε ο κυρ-Απόστολος

Φοιτητές αποδοκίμασαν τον Απόστολο ΚακλαμάνηΦοιτητές αποδοκίμασαν τον Απόστολο Κακλαμάνη

Σήμερα ήταν η σειρά του Απόστολου Κακλαμάνη να γίνει στόχος αποδοκιμασιών, ενώ το φαινόμενο αποδοκιμασιών πολιτικών έχει γίνει πλέον καθημερινό.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, ήταν κεντρικός ομιλητής, σε εκδήλωση στο ΤΕΙ με θέμα «Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου, 30 χρόνια συμβολής στην Τεχνολογική Εκπαίδευση και στην ανάπτυξη της Περιφέρειας». Ωστόσο μερίδα φοιτητών διέκοψε την ομιλία του, σηκώνοντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Μνημονίου.

Φανερά φορτισμένος ο πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε με έντονο ύφος, αποκαλώντας ''τραμπούκο'' τον επικεφαλής τησ ομάδας,  για να ζητήσει πάντως συγνώμη για την έκρηξή του στο τέλος της ομιλίας του.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΦ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΥΛΗ)ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ..... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.............

Ανώνυμος είπε...

Θα περιμέναμε ως τοπικό blog να προβάλλετε τα θετικά σημεία της εκδήλωσής μας αντί να στέκεστε σε ένα ασήμαντο περιστατικό λίγων λεπτών που δυσφημεί τον τόπο μας. Αφού δεν μπορείτε να κάνετε κανονικά ρεπορτάζ καλύτερα να μην γράφετε τίποτε. Κάνετε ζημιά και αποδεικνύεται ότι σας ενδιαφέρει μόνο το σούσουρο. Λυπάμαι για τον συνεχόμενο κατήφορο.