Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ας αρχίσει από εδώ η εφαρμογή του νόμου

Μέχρι 3 μήνες φυλακή και πρόστιμο 147 ευρώ κατά κεφαλήν, λέει, θα τιμωρούνται όσοι κάνουν  ελεύθερο κάμπινγκ (sic), έξω από τους οργανωμένους χώρους για κατασκήνωση. Να δούμε ποιός θα εφαρμόσει το νόμο και με ποιόν τρόπο, όταν έχουμε ορδές ανεξέλεγκτων κατασκηνωτών όπως ζήσαμε το 4ήμερο του ΑηΣυμιού και όταν πρόκειται να απαιτήσεις από άτομα αγνώστου ονόματος, ταυτότητας και διαμονής την τήρηση των διατάξεων.
Αυτά, όπως ξέρουμε πολύ καλά, είναι για να λέμε ότι υπάρχουν νόμοι. Στην εφαρμογή τους, έχουμε ...κάποιο μικρό πρόβλημα.
 Ας κάνουν λοιπόν έναρξη εφαρμογής του νόμου, του χρόνου του ΑηΣυμιού από το λιμάνι μας να δούμε κι εμείς πως γίνεται...
Προς το παρόν αφιερώνουμε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες από ''ελεύθερους κατασκηνωτές'' και από το χάλι που ακολούθησε την ολιγοήμερη διαμονή τους.
Τα υπόλοιπα τα είχαμε γράψει από πριν, έχοντας συνείδηση της αδυναμίας αποτροπής του φαινομένου, παρά τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες.
 Επειδή όμως το πρόβλημα είναι σοβαρό, ας καθήσουν από τώρα οι αρμόδιοι να αρχίσουν να σκέφτονται τι λύση θα βρουν, όχι μόνο για του χρόνου, αλλά μόνιμη και οριστική. Δεν χρωστάει τίποτα η πόλη στην καλύτερή της γιορτή να βουλιάζει στη βρώμα, τα σκουπίδια, την υποβάθμιση και τη δυσφήμιση.


Tatinias



4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ ΟΤΙ ΑΜΑ ΚΟΨΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ????

ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ?????

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ 2 :

Ή ΤΟΥΣ ΑΦΟΜΟΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ( ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ )

Ή ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Να τους κόψουμε τα επιδόματα και να τους εξαφανίσουμε γιατί δεν αλλάζουν. Αλλιώς θα μας εξαφανίσουν αυτοί από τον τόπο μας και σύντομα. Ουστ στη μαγκιά, τα Q7 και το μαύρο χρήμα. Ουστ και στην Πολιτεία που κάθεται απαθέστατη απέναντι στους εγκληματίες.

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

πως να τους ενσωματώσεις φιλε μου που αυτοι γεννανε 10 παιδια και εμεις μισο και αν. Αυτοι θα μας ενσωματωσουν σε λιγο