Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Το 15ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κανόε – καγιάκ, 5-7 Αυγούστου στη Κλείσοβα


Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου για δεύτερη φορά διοργανώνει από τις 5 έως τις 7 Αυγούστου 2011 το «Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης κανόε – καγιάκ ήρεμων νερών» σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία κανόε – καγιάκ, το Δήμο Μεσολογγίου και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσολογγίου – Ναυπακτίας.
Η  διοργάνωση αυτή, είναι ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα στην Δυτική Ελλάδα και η σημαντικότερη του αθλήματος, γιατί θα συμμετέχουν οι παιδικές ομάδες όλων των σωματείων, που αποτελούν και το μέλλον αυτού του συναρπαστικού σπορ .
Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου με τις δράσεις του προσπαθεί να προβάλει τον Λιμνοθαλασσιακό χώρο του νέου διευρυμένου Δήμου, ως οικοτουριστικό και αθλητικό προορισμό !!
Για το πρόγραμμα των αγώνων θα ενημερωθείτε με νεότερη δημοσίευση.  

                      Με τιμή το Δ.Σ του Ν.Ο.Μεσολογγίου

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο παιδιά τέτοια θέλει η Πόλη , αν προβάλουμε τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας, το περιβάλλον μας και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νέου δήμου, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν!!

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγαλο μπραβο για τον ΝΟΜ και μια παρακληση:ας κανουν μια προσπαθεια να ξαναλειτουργησουν και τα τμηματα κολυμβησης και πολο του ομιλου ΞΑΝΑ. Μπορουν να βρουν τον τροπο. Ειναι κριμα. Και παλι μπραβο