Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ

Στις ρεαλιστικές δυνατότητες αξιοποίησης του Αχελώου απόοικοτουριστικής και αθλητικής σκοπιάς αλλά και μέσω εκπαιδευτικών -περιβαλλοντικών προγραμμάτων, ήταν αφιερωμένη η εκδήλωση - συζήτηση που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην πλατεία της Κατοχής.
Διοργανωτές ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο Ναυτικός ΌμιλοςΜεσολογγίου και το Τοπικό Συμβούλιο της Κατοχής. 
Ο Πρόεδρος του Τ.Σ.Κατοχής Γιάννης Ρόμπολας ο οποίος και συντόνιζε την εκδήλωση, έκανε λόγο για τις συνολικές αναπτυξιακές δυνατότητες του ποταμού. 
Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου Γιάννης Κανής, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανάπτυξη του Rafting ήρεμων νερών στον Αχελώο και στην αναγκαιότητα η ιδιωτική πρωτοβουλία να αναλάβει δράση με επενδύσεις χαμηλού κόστους στο ζήτημα αυτό. 
Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, αναφέρθηκε στο συνολικό σχέδιο αξιοποίησης του Αχελώου, το οποίο στηρίζεται στην άμεση στέγαση του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στο χώρο του σημερινού ΕΠΑΛ και στην εκκίνηση προγραμμάτων μεγάλης επισκεψιμότητας μαθητών με άξονα το ΚΠΕ και την περιήγηση στον Αχελώο, από το Διόνι έως και την Κατοχή.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα όλα αυτα πραγματικα.Το μονο προβλημα ο Δημαρχος που δεν εμπνεει λογω της αντιφασης που δημιουργει απο την μια η αναπτυξη και απο την αλλη η εξυπηρετηση ημετερων και ο Κανης που παντα λειτουργει ως κολαουζος σε καθε μορφη εξουσιας

Sebastian είπε...

Ο ΚΑΝΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΑΖΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΟΡΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΑΣ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ 5,22 ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

Τις επόμενες τρεις μέρες δεν θα παω αιτωλικο για ακτινοφραφία. Ο πρόεδρος θα είναι στους αγώνες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος του ΝΟΜ ξέρει να κολυμπά; Ή να κρατεί κουπιά ;
Για ψάξτε το ... Και μια ζωή κάνει εφέ κΑι μνημόσυνα με πλάτες άλλων....

Ανώνυμος είπε...

ευτυχως που ηρθε η πρατινα-προεδρος και ο πικατσου για να αναβαθμισουν την Κατοχη............καλα να κανουν αφου τους ανεχονται και δεν βρεθηκε κανενας να τους περιλαβει με κανενα καμτσικι(σαν αυτο που φυλαγε τα πρατα ο προεδρος)ωστε να μην ξανα πατησουν στην Κατοχη.